Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Naturevo prezintă SUTE de SOLUŢII ADECVATE pentru RECOLTE BOGATE

Publicat: 10 februarie 2017 - 10:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În data de 9 februarie Naturevo a prezentat, la Casa Vlăsia, din comuna Snagov, judeţul Ilfov, planurile pe care le are compania pentru 2017, modificările legislative, precum şi soluţiile fitosanitare şi financiare pe care fermierii le au la dispoziţie în acest an. Au fost invitaţi 80 de fermieri din judeţele Giurgiu, Prahova şi nu numai. 

Demersul nostru de astăzi este de a vă prezenta sute de soluţii adecvate pentru recolte bogate. De altfel, acesta este laitmotivul cu care noi vom acţiona în 2017. Suntem mai buni pentru că suntem mai pregătiţi cu experieţă de încă un an. În echipa noastră a intrat anul acesta şi Daniel Daia ca director naţional de vânzări. Avem o echipă din ce în ce mai mare. Am făcut multe lucruri de la înfiinţare, acum avem capital integral românesc. De anul trecut am îneput să lucrăm mai mult prin intermediul distribuitorilor locali, şi vom continua să extindem această tendinţă. Ca misiune, încă de la început a fost de a identifica nevoile fermierilor şi de a le recomanda soluţii de calitate, prin FlexiTechagro – soluţii flexibile. De anul acesta, schimbăm mesajul, vă arătăm şi cum să obţineţi recolte bogate, facem şi analiza economică a culturii”, şi-a început prezentarea John Enoiu, director de strategii integrate Naturevo.

naturevo-2017-1_bClick pe poza pentru galerie!

Elena Leaotă, director de strategii Naturevo a continuat cu prezentarea modificărilor legislative în privinţa produselor de protecţie a plantelor, Florian Lazăr, director tehnic Naturevo a prezentat soluţiile tehnice pentru fiecare cultură în parte, iar Doru Ciontolac, director de relaţii financiare Naturevo a vorbit fermierilor despre posibilităţile pe care aceştia le au la dispoziţie pentru achiziţionarea produselor Naturevo.

Au fost realizate prezentări detaliate despre noile produse Calciprill, Novatec 40, Amosulf NG – un îngrăşământ cu insecticid pentru cultura de rapiţă. Pe lângă acestea, specialiştii Naturevo au avertizat cu privire la necesitatea efecturării analizelor de sol, a analizelor apei pentru irigaţii, au vorbit despre inhibitorii de nitrificare, despre agricultura durabilă, agricultura ecologică.

Despre toate acestea vom scrie în ediţiile viitoare ale Revistei Ferma.

Vizualizat: 882 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sub media europeană la consumul cărnii de porc Intermediarii fac legea şi peste Prut
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?