Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Naturevo prezintă SUTE de SOLUŢII ADECVATE pentru RECOLTE BOGATE

Publicat: 10 februarie 2017 - 10:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În data de 9 februarie Naturevo a prezentat, la Casa Vlăsia, din comuna Snagov, judeţul Ilfov, planurile pe care le are compania pentru 2017, modificările legislative, precum şi soluţiile fitosanitare şi financiare pe care fermierii le au la dispoziţie în acest an. Au fost invitaţi 80 de fermieri din judeţele Giurgiu, Prahova şi nu numai. 

Demersul nostru de astăzi este de a vă prezenta sute de soluţii adecvate pentru recolte bogate. De altfel, acesta este laitmotivul cu care noi vom acţiona în 2017. Suntem mai buni pentru că suntem mai pregătiţi cu experieţă de încă un an. În echipa noastră a intrat anul acesta şi Daniel Daia ca director naţional de vânzări. Avem o echipă din ce în ce mai mare. Am făcut multe lucruri de la înfiinţare, acum avem capital integral românesc. De anul trecut am îneput să lucrăm mai mult prin intermediul distribuitorilor locali, şi vom continua să extindem această tendinţă. Ca misiune, încă de la început a fost de a identifica nevoile fermierilor şi de a le recomanda soluţii de calitate, prin FlexiTechagro – soluţii flexibile. De anul acesta, schimbăm mesajul, vă arătăm şi cum să obţineţi recolte bogate, facem şi analiza economică a culturii”, şi-a început prezentarea John Enoiu, director de strategii integrate Naturevo.

naturevo-2017-1_bClick pe poza pentru galerie!

Elena Leaotă, director de strategii Naturevo a continuat cu prezentarea modificărilor legislative în privinţa produselor de protecţie a plantelor, Florian Lazăr, director tehnic Naturevo a prezentat soluţiile tehnice pentru fiecare cultură în parte, iar Doru Ciontolac, director de relaţii financiare Naturevo a vorbit fermierilor despre posibilităţile pe care aceştia le au la dispoziţie pentru achiziţionarea produselor Naturevo.

Au fost realizate prezentări detaliate despre noile produse Calciprill, Novatec 40, Amosulf NG – un îngrăşământ cu insecticid pentru cultura de rapiţă. Pe lângă acestea, specialiştii Naturevo au avertizat cu privire la necesitatea efecturării analizelor de sol, a analizelor apei pentru irigaţii, au vorbit despre inhibitorii de nitrificare, despre agricultura durabilă, agricultura ecologică.

Despre toate acestea vom scrie în ediţiile viitoare ale Revistei Ferma.

Vizualizat: 1410 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?