Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MODIFICĂRI în conducerea AISR

Publicat: 26 februarie 2019 - 13:33
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Un nou Consiliu Director va coordona activităţile Alianţei Industriei Seminţelor din România (AISR) pentru următorii doi ani.

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat, în data de 22 februarie 2019, Adunarea Generală, ocazie cu care a fost ales un nou Consiliu Director care va coordona activităţile asociaţiei. Conform deciziei Adunării Generale, CD a fost ales cu un mandat de doi ani.

La Preşedenţia Consiliului Director a fost aleasă compania MAISADOUR SEMENCES ROMÂNIA S.R.L, reprezentată prin Patrick Lafon.

Funcţiile de Vice-preşedinţi au fost preluate de compania PIONEER HI BRED ROMÂNIA S.R.L, prin Maria Cârjă şi de compania SYNGENTA AGRO S.R.L, prin Andrei Măruţescu.

Funcţia de trezorier a revenit, în acest nou mandat, companiei MONSANTO ROMÂNIA S.R.L, reprezentată de Mihaela Vasile.

Grupurile de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT), de Comunicare (GLC), pentru Legislaţie (GLL) şi pentru activităţile de Marketing (GLM) vor avea aceeaşi componenţă ca în ultimii ani, informează AISR, printr-un comunicat de presă semnat de directorul executiv al organizaţiei, Antonia Ivaşcu.

logo AISR_bDespre Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR)

AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultură românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră. Membrii Alianţei Industriei Seminţelor din România reprezintă peste 80% din piaţa internă, reunind zece mari companii (Advanta Seed, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT şi Syngenta), care produc şi comercializează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.

Începând cu anul 2016, Alianţa Industriei Seminţelor din România are doi membrii onorifici: Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, precum şi Institutul de Fitotehnie Porumbeni, din Republica Moldova.

Vizualizat: 445 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?