Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Master: un produs de excepție în domeniu

Publicat: 18 iunie 2020 - 08:52
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Perfect pentru suplimentarea substanțelor nutritive

Proprietățile excepționale ale produsului Master îi conferă avantaj competitiv substanțial față de îngrășămintele NPK de bază. Solubilitatea excelentă în apă și substanțele active pure asigură absorbția uniformă și eficientă a substanțelor nutritive. Rezultatul final: substanța activă achiziționată ajunge realmente la plantele vizate care se vor dezvolta vizibil mai rapid și mai armonios.


Există enorm de multe produse destinate agriculturii, iar multitudinea de îngrășăminte, diferitele substanțe pentru protecția plantelor și a suplimentării substanțelor nutritive face dificilă alegerea celei mai bune soluții. Master este produs de compania italiană Valagro, binecunoscută pentru activitatea serioasă desfășurată în domeniul dezvoltării și în consecință pentru produsele sale de calitate excepțională. Remarcabila solubilitate în apă este ceea ce deosebește produsul Master de produsele concurente pe care le devansează cu mult la acest capitol.

malagrow_hirdetes_b

Master se dizolvă excelent, iar substanțele nutritive pure ajung fără rest la destinație. Master se poate aplica cu succes la mai multe tipuri de leguminoase cum sunt roșiile, ardeii, castraveții sau vinetele. Între membrii familiei găsim produse echilibrate sau cu conținut îmbogățit de azot, potasiu sau fosfor. În acest fel, diferitele variante Master oferă soluția adecvată pentru satisfacerea nevoilor de substanțe nutritive ce apar în orice cultură vegetală.

Master reprezintă un element de tehnologie care poate fi aplicat cu precizie, ceea ce îl face să fie un produs de bază în suplimentarea țintită a substanțelor nutritive. Este un îngrășământ cu aspect fizic omogen, cu calități de dispersie superioare și solubilitate de excepție. Datorită caracterului acid (pH 3,4-5,6 la concentrație de 1%) dispune de valoare pH adecvată pentru absorbția optimă a substanțelor nutritive. Plantele absorb mai multe substanțe nutritive, ceea ce înseamnă pierderi considerabil mai mici decât în cazul aplicării altor produse concurente.
Datorită capacității reduse de creștere a conductivității electrice se poate utiliza și în concentrații mai mari, cu alte cuvinte se poate adapta mai bine la calitatea apei de la fața locului. Astfel, la un nivel optim de EC, putem aplica mai eficient substanțele active și evităm astfel reducerea recoltei. Produsele din această familie nu conțin sodiu, cloruri sau carbonați, dar conțin microelemente esențiale pentru obținerea unor recolte optime.

După dizolvarea rapidă plantele reacționează în ritm accelerat la tratamentul aplicat. Toate acestea sunt vizibile cu ochiul liber. La scurt timp după aplicarea produsului apar schimbări pozitive vizibile. Produsul asigură absorbția uniformă și eficientă a substanțelor nutritive chiar și în cazul în care culturile sunt împovărate de fructe.
O altă proprietate importantă a produsului Master: poate fi amestecat cu alte substanțe, astfel poate fi aplicat împreună cu biostimulatori, ceea ce înseamnă economii la buget.

Pentru mai multe detalii click aici.


 

Vizualizat: 793 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?