Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Makhteshim Agan - de 20 de ani în România

Publicat: 22 iulie 2011 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În data de 16 iunie a.c., compania israeliană Makhteshim Agan a sărbătorit  cu fast, în capitală, 20 de ani de prezenţă pe piaţa românească, alături de clienţii şi partenerii săi de afacere

Click pe poza pentru galerie!

În România, Makhteshim Agan a fost înfiinţată în anul 1991, fiind prima reprezentanţă a grupului de firme Makhteshim din Europa. Compania are în portofoliu o gamă variată de fungicide, insecticide, erbicide şi produse pentru tratamentul seminţei.

Firma mamă, Makhteshim Agan Industries Ltd, este unul dintre cei mai mari producători mondiali şi distribuitori de produse destinate protecţiei culturilor, deţinător al unor brevete de invenţie pentru produsele fabricate.

În anul 2010, compania israeliană a ocupat, după volumul vânzărilor înregistrate, în valoare de 2,4 miliarde dolari, locul şapte în topul mondial al celor mai mari companii agrochimice, cu o cotă globală de peste 5 la sută.

Acum, capacitatea companiei de a crea noi produse a crescut, ajungând ca în 2009 să realizeze 19 produse, iar în 2010 să înregistreze un număr de 28 de produse. Pentru acest an,  Makhteshim Agan a lansat 20 de produse. În privinţa noilor compoziţii chimice, anul trecut compania a înregistrat un număr de 992 de formulări.

Makhteshim Agan Industries este recunoscută în lume prin know-how-ul pe care îl deţine, prin nivelul înalt al tehnologiilor chimice utilizate, respectând cu stricteţe standardele privind protecţia mediului înconjurător, pentru controlul calităţii produselor, al serviciilor de marketing furnizate şi prin reţeaua globală de distribuţie.

Vizualizat: 833 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?