Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

MAGDA DARAC este noul Country Manager România al EURALIS SEMINŢE

Publicat: 31 ianuarie 2018 - 15:06
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Magda Darac s-a alăturat echipei Euralis în 2013, ocupând funcţia de Marketing Manager SEE, coordonând din această poziţie strategia şi activitatea de marketing pentru ţările din sud-estul Europei (România, Bulgaria, Moldova, Turcia, Serbia), din cadrul Business Unit Black Sea.

Euralis Seminţe anunţă numirea doamnei Magda DARAC (foto) în funcţia de Country Manager România, începând cu data de 1 ianuarie 2018.

„Numirea Magdei în această funcţie vine ca urmare a dezvoltării şi creşterii activităţii noastre în România şi a unei noi organizări comerciale interne, începută în urmă cu doi ani, organizare care ne va permite să răspundem cât mai bine cerinţelor pieţei şi să fim în permanenţă atenţi şi proactivi la nevoile fermierilor. România este a doua ţară ca importanţă, după Ucraina, în cadrul Business Unit Black Sea, şi dorim să ne concentrăm toate eforturile pe această piaţă în continuă dezvoltare, pentru o creştere cât mai sustenabilă a cifrei de afaceri”, declară domnul Gilles TAMBOURRE, Executive Manager Black Sea Business Unit.

„Obiectivul nostru pe termen mediu este creşterea notorietăţii mărcii şi a cotei de piaţă la porumb şi floarea-soarelui, prin lansarea de produse şi concepte inovatoare, unice, menite să răspundă cât mai bine la nevoile fermierilor. Dezvoltarea şi armonizarea echipei de teren este un alt factor important în realizarea obiectivelor de vânzări şi este un proces continuu, de durată, care ne va permite să consolidăm relaţia comercială cu clienţii noştri, distribuitorii”, declară Magda DARAC, Country Manager România.

Magda Darac_b

În noua sa funcţie, Magda DARAC va avea susţinerea întregii echipe de management din România, cât şi a managementului de la sediul central din Franţa, în mod special a celor două, recent create, Business Line (Porumb-Sorg şi Oleaginoase) din cadrul Diviziei de Seminţe a Grupului Euralis.

Despre EURALIS SEMENCES

Euralis Semences este Divizia de Seminţe a Grupului EURALIS, una dintre cele mai mari cooperative franceze, care numără 12.000 de membri, având sediul în Lescar, sud-vestul Franţei. Euralis Semences este unul dintre liderii europeni pe piaţa seminţelor pentru cultura mare: porumb, floarea-soarelui, sorg, soia şi rapiţa. Cu o cifră de afaceri de peste 170 milioane Euro, compania investeşte anual 13% din cifra de afaceri în Cercetare şi Dezvoltare.

logo EURALIS_b

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi www.euralis-semences.com.

Comunicat EURALIS SEMINŢE

Vizualizat: 698 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?