Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Lansarea Agrii România

Publicat: 10 martie 2020 - 14:31
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În ziua de 6 decembrie a anului trecut, la Bucureşti a avut loc evenimentul de lansare pe piaţă a noului brand pentru companiile Comfert şi Redoxim: Agrii România.

În urmă cu patru ani, grupul Origin Enterprises PLC a investit în România în două companii în care a crezut cu tărie, Comfert şi Redoxim, două modele sănătoase de business care de-a lungul anilor şi-au păstrat promisiunile faţă de fermieri, investitori şi parteneri.

 

Lansarea Agrii RomâniaClick pe poza pentru galerie!

Imaginea de brand Agrii - inteligenţă şi inovaţie

 

Prin alinierea companiilor Comfert şi Redoxim la brandul Agrii, ne propunem să avem o abordare unitară pentru fermieri, parteneri, clienţi, concentrată pe conceptul care stă la baza brandului: inteligenţă şi inovaţie. Agrii România îşi continuă direcţiile strategice şi îşi asumă promovarea valorilor, cu un accent şi mai profund pe integritate, parteneriat, oameni şi comunitate.

Împreună suntem numărul 1 şi vrem să rămânem numărul 1 pe toate segmentele de vânzare ale pieţei, reuşind să distribuim în toată ţara prin cele 25 de puncte logistice şi cele 55 de fitofarmacii proprii şi având o amprentă pentru peste 1.800.000 ha aparţinând celor 7.000 de fermieri parteneri.

Agricultura în era digitalizării este un subiect care ne preocupă pe toţi. Aşa că, Agrii România, prin cele două companii Comfert şi Redoxim, îşi propune să investească şi mai mult în tehnologia digitală, oferind suport pentru decizia fermierilor, dar şi în producţia de seminţe şi soluţii de nutriţie, în concordanţă cu nevoile clienţilor noştri. Agrii România îşi propune să aducă plusvaloare produselor şi serviciilor pe care le oferă fermierilor prin livrarea acestora la momentul optim. Respectăm parteneriatele agreate cu furnizorii noştri şi aducem împreună cu aceştia pe piaţa agricolă cele mai performante produse şi servicii, tehnologii pe care le testăm în loturile noastre demonstrative.

Atenţia faţă de angajaţi rămâne în continuare una dintre preocupările noastre, cu focusare pe performanţă şi pe un mediu de lucru sănătos.
Ce înseamnă pentru noi acest nou brand? Înseamnă evoluţie, un pas înainte alături de un Grup puternic, centrat pe valori de business sănătoase, care ne oferă avantaje competitive în piaţă. Agrii este un brand deja consacrat în Marea Britanie şi în Polonia, iar odată cu noi, aderă şi Ucraina.
Agrii, datorită semnului ”+” încorporat în logo şi literele ”i”, similare între ele, simbolizează comunicare, alinierea a două companii şi, mai presus de toate, o relaţie importantă şi puternică de PARTENERIAT între noi şi client. De asemenea, un element al imaginii de brand Agrii, ”i+i”, pe care-l regăsiţi în materialele noastre publicitare, reprezintă Agri-Intelligence, competenţa noastră unică, dar şi mijloc de diferenţiere pe piaţa de agribusiness. Rezultatele noastre bazate pe cercetare şi dezvoltare, diseminate de către echipa de specialişti agronomi, reprezintă un alt element definitoriu al Agri-Intelligence. Aşadar, ca furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante şi sfaturi tehnice, Agrii va combina excelenţa şi inovaţia cu cele mai recente cercetări, pentru a le oferi fermierilor soluţii la provocările agricole de astăzi. Vom valorifica profesionalismul agronomilor noştri pentru a oferi o expertiză şi un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile şi profitabile. Împreună cu dumneavoastră, clienţi, furnizori şi fermieri, vom evolua, vom reîmprospăta segmentul de piaţă pe care ne aflăm, vom fi mai puternici pentru o agricultură productivă şi competitivă. Agrii, inteligenţă şi inovaţie!

Comunicat de presă Agrii România

Articol publicat în revista Ferma nr. 2/251 (ediţia 1-14 februarie 2020)

 

Vizualizat: 601 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?