Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

IPSO Agricultură deschide sediul cu numărul 18 la Vaslui

Publicat: 15 septembrie 2017 - 10:14
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania IPSO Agricultură continuă procesul de dezvoltare şi de consolidare a poziţiei în teritoriu, prin deschiderea, începând cu această toamnă, a unui nou sediu la Vaslui.

Noua locaţie, oferă suportul necesar fermierilor care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Vaslui, pentru aprovizionare cu piese de schimb în perioada campaniei de recoltat, dar şi în extrasezon, pentru a limita la minim timpul în care utilajul staţionează din cauza problemelor tehnice.

sediu-ipso-vaslui-1_b

Alături de fermieri, specialiştii IPSO Agricultură au cinstit deschiderea punctului de lucru numărul 18, o cifră care arată angajamentul pe termen lung asumat de către companiei, acela de a furniza utilaje de cea mai bună calitate şi servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.

nou-sediu-ipso-v_b

”Vaslui, cea mai nouă locaţie IPSO Agricultură deserveşte toţi fermierii din judeţ şi din împrejurimi. Această locaţie asigură, în principal, necesarul de piese de schimb, practic, un serviciu post-vânzare pentru clienţii noştri din zonă. Necesitatea deschiderii acestei locaţii a apărut în mod firesc, tocmai pentru că, această zonă a Moldovei nu era suficient de bine acoperită de către IPSO Agricultură. Având în vedere dificultăţile pe care le înregistram la soluţionarea problemelor fermierilor, în special din cauza timpului pe care îl pierdeam pe drum, era nevoie să venim noi mai aproape de clienţii noştri. Am luat decizia să deschidem acest sediu chiar în Vaslui pentru a putea acoperi cât mai bine zona. Rolul sediului este unul extrem de simplu, suntem mai aproape de fermieri în ceea ce priveşte distribuirea pieselor de schimb, mai ales pe perioada campaniei când timpul de intervenţie asupra utilajului este unul foarte scurt, atunci, în mod evident piese de schimb trebuie să fie aproape de ei. Pentru piesele de schimb, fermierii, fie vin personal la sediu, fie fac o comandă telefonică şi ulterior vin şi ridică piese. Am deschis locaţia cu numărul 18 tocmai ca urmare a solicitărilor venite din teren şi a fost şi o promisiune făcută faţă de clienţii din această zonă”, a declarat Vasile Nica, manager regional IPSO Agricultură-Roman.

echipa-ipso-vaslui_b

Evenimentul de inaugurare a sediului de la Vaslui a avut loc într-o atmosferă relaxată, alături de partenerii IPSO Agricultură care au dat curs invitaţiei şi au decis să fie alături de specialiştii companiei într-un moment extrem de important- inaugurarea punctului de lucru numărul 18. Primul client care a trecut pragul locaţiei de la Vaslui a fost premiat cu o machetă a unui tractor John Deere.

macheta-ipso-vaslui_b

Sediul de la Vaslui, din strada Stefan cel Mare, nr.16 Ainaugurat în data de 14 septembrie a acestui an, include un showroom, birouri comerciale, o magazie de piese de schimb, o magazie de piese mari şi uleiuri, un oficiu şi o curte exterioară cu cinci locuri de parcare şi unde se pot depozita utilaje mici şi medii, cu o suprafaţă de 80 mp. Producătorii agricoli au la dispoziţie două numere de telefon, atât pentru partea de piese de schimb, cât şi pentru service, astfel încât angajaţii IPSO să răspundă într-un timp cât mai scurt solicitărilor acestora.
Contacte Vaslui:
0374 826 074/075 (telefon fix)
0741 296 108 (service)
0753 045 567 (piese)
0374 826 076

Vizualizat: 1726 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!