Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Inovaţia NATUREVO în stimularea GERMINAŢIEI SEMINŢELOR

Publicat: 29 august 2017 - 09:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

ROOTIP BASIC + KERAFOL + FIGHTER PHOS. Fermierii care urmăresc să aibă o răsărire mai rapidă şi mai bună a culturilor, bine încheiate şi hrănite echilibrat, chiar în condiţii de stres termic, hidric sau de compactare a solului şi semănate în afara epocii optime au la dispoziţie, o soluţie tehnologică extrem de eficientă.

Aceasta constă în adăugarea la fungicidele şi insecticidele utilizate la tratamentul seminţelor Inovaţia NATUREVO: ROOTIP BASIC + KERAFOL + FIGHTER PHOS.
Soluţia şi propusă de compania Naturevo asigură timpurietate, densităţi ridicate şi o excelentă stare fitosanitară a culturii în primăvară, dar şi sporuri garantate de producţie şi o calitate superioară a acesteia!

Aşadar, ROOTIP BASIC este un stimulator de formare a rădăcinilor şi de creştere a sistemului radicular, care ajută microorganismele în asigurarea unei nutriţii corespunzătoare a plantelor şi, în acelaşi timp, reducând major consumul rezervei din sămânţă sau materialul de plantat.
KERAFOL este un produs stimulator de germinare şi creştere menit să mărească rezistenţa la stresul termic şi hidric şi să echilibreze consumurile energetice.
De asemenea, FIGHTER PHOS este un stimulator, fungistatic şi bactericid, sistemic, excelent acro şi bazipetal. Produsul este de tip fertilizant cu P şi K, deci rezolvă problemele carenţei de fosfor şi potasiu, măreşte rezistenţa la boli, translocă toate produsele din combinaţii.

SCDL Buzău a folosit cu succes Inovaţia NATUREVO
Potrivit acad. dr. ing. Costel Vînătoru, şeful Laboratorului Genetică, Ameliorare şi Conservarea Biodiversităţii al Staţiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, cercetătorii au utilizat produse recomandate şi propuse de compania NATUREVO.
“Şi noi, la Staţiune am utilizat pachetul şi produsele Naturevo, la trei specii: tomate, ardei şi vinete pentru stimularea germinaţiei şi creşterea calităţii răsadurilor. Şi inclusiv înainte de plantare am îmbăiat răsadurile cu unele dintre produsele acestea, şi ca atare, rezultatele au fost spectaculoase”, ne-a declarat cercetătorul Costel Vînătoru.
Cunoscutul om de ştiinţă buzoian a continuat precizând: “În primul rând a crescut semnificativ germinaţia şi pe urmă s-a observat o dezvoltare armonioasă şi mult mai viguroasă şi mai puternică a răsadurilor plantate faţă de martori. Apoi, coeficientul de prindere a fost foarte bun după ce s-au tratat imediat după plantare pentru a fost stimulat sistemul radicular. Sunt produse foarte bune şi care pot fi recomandate în legumicultură cu succes”.

“Folosesc produsele din brandul Inovaţia NATUREVO”
Marius Ioan Găină, fermier din Drăgăneşti-Vlaşca, judeţul Teleorman, a dezvoltat de vreo câţiva ani un bun parteneriat cu NATUREVO. “Sunt un client statornic care am folosit şi folosesc în continuare produsele recomandate de specialiştii companiei, atât pentru stimularea germinaţiei seminţelor, cât şi fertilizarea echilibrată şi protecţia optimă a culturilor. La floarea-soarelui am aplicat un amestec de produse sub brandul Inovaţia NATUREVO care s-a dovedit a fi soluţia tehnologică optimă în obţinerea unei recolte sigure, stabile şi de calitate”, a susţinut producătorul agricol teleormănean care cultivă o suprafaţă de teren ce însumează circa 500 de hectare.

Vizualizat: 990 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?