Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

HIMEL - noutăți despre durabilitatea silozurilor

Publicat: 28 septembrie 2021 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

La sediul central al firmei HIMEL Maschinen din Melchingen, de peste 65 de ani ne canalizăm eforturile pe producţia utilajelor și a soluţiilor tehnice pentru producţia de furaje concentrate în ferme sau FNC-uri.

Departamentul tehnic al companiei germane a ridicat standardele la un nivel superior prin metalul de calitate utilizat la fabricarea silozurilor pentru depozitarea cerealelor. De asemenea, a găsit soluții pentru a simplifica asamblarea lor, reducând astfel timpul de montaj, în unele etape, cu până la 25%.

 

Rezistență sporită la silozurile exterioare Himel


Toate silozurile exterioare Himel sunt acum fabricate standard din HX%420LAD (foaie de siloz + suporți) și zincate cu clasa de protecție Z600 (600 g zinc/mp).
HX420LAD (EN 10346: 2015) este un oțel de înaltă durabilitate, care se caracterizează printr-un raport ridicat între rezistența sa la tracțiune, proprietățile excelente de deformare la rece și capacitatea de sudare foarte bună. În esență, aceste proprietăți sunt posibile prin adăugarea de elemente de micro-aliere:
• Niobiu (un metal rar, moale, maleabil);
• Titan (rezistență ridicată).
Acest tip de oțel este special conceput pentru procesele de deformare la rece și, prin urmare, este ideal pentru producerea silozurilor exterioare Himel.

 HIMEL - noutăți despre durabilitatea silozurilor_b


Acoperiș cu strat Magnelis: avantaje de neegalat


Noul acoperiș pentru silozurile Himel este protejat cu un strat al suprafeței numit Magnelis® ZM310. Acest strat metalic oferă o protecție optimă acoperișului, ce constă dintr-o bază de zinc care conține, de asemenea, 3,5% aluminiu și 3% magneziu. Acest conținut de magneziu de 3% este esențial pentru formarea unui strat stabil și rezistent pe toată suprafața metalică.
Această acoperire specială oferă o serie de avantaje:
• Rezistență mai bună la coroziune și durată de viață de până la zece ori mai mare comparativ cu alte oțeluri galvanizate clasic.
• O protecție mai bună a suprafețelor expuse la medii deosebit de agresive (de exemplu, aerul mării în zonele de coastă, ploi acide etc.).
• Proiectarea nouă a foilor de profil asigură un segment de acoperiș mai rigid, mai larg, astfel reducem timpul de asamblare.
• Trapa de inspecție a acoperișului are o zonă de acces mai mare.

• Picurii de apă, formați în urma condensului pe suprafața din interiorul acoperișului, se preling spre exterior și nu în interiorul silozului.

Pasarelele modulare beneficiază de o construcție standard, cu lățime mai mare, acum de la 1,35 m la 3 m, și o rezistență superioară.

Datorită montanților cu profil W, cu borduri suplimentare, rezistente la torsiune, se îmbunătățesc proprietățile care oferă rigiditate, sunt permise sarcini statice mai mari, se reduce nevoia de șuruburi și scade timpul la montaj.

 

Pentru ofertare, consultați site-ul www.himel.de sau scrieți-ne la e-mail: lc@himel.info sau cn@himel.de.


un articol de

CLAUDIU NEGREA


Vizualizat: 764 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?