Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Hibrizii de rapiță KWS. Circuitul perfect de la sămânță la recoltă.

Publicat: 28 mai 2020 - 14:52
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

preview_Advertoriale_Rapita_183 x 60_3mm bleed7_b

Pornind de la provocarea procesului producție planificată - risc minim asumat, KWS a dat startul noului sezon cu un concept care să răspundă pozitiv nevoilor exprimate de către fermieri în ultimii ani: RAPIȚA 3600 - un circuit perfect în toate stadiile cheie de dezvoltare ale culturii de rapiță de toamnă, de la sămânță la recoltă. 

Sau, mai bine zis, de la sămânță la sămânță, pentru că la baza reușitei stau două certitudini firești: genetica performantă dovedită de la un an la altul și perfecționarea caracteristicilor agronomice ale hibrizilor selecționați în portofoliu, în funcție de specificul fermei.

Atunci când un hibrid parcurge cu succes fiecare moment esențial din vegetație, putem afirma cu tărie că fermierul a depășit provocările majore ale culturii de rapiță și că se poate aștepta la profitabilitate. În plus, poate chiar să își planifice din timp valorificarea rezultatelor. Ca urmare a investițiilor majore, continue, în cercetare și dezvoltare, compania KWS reușește mereu să aducă la dispoziția fermierilor hibrizi de rapiță care excelează în fiecare etapă – cheie din cultură:

 chei-rapita-kws_b

Pe de altă parte, condițiile de cultură sunt foarte variate de la o regiune la alta, de la o parcelă la cealaltă și chiar în limitele aceleiași parcele. De aceea, este recomandat ca fermierul să analizeze atent și celelalte caracteristici agronomice, particulare fiecărui hibrid de rapiță KWS, astfel încât să aleagă cea mai potrivită soluție, cu care să obțină cele mai bune rezultate, în condițiile specifice din ferma sa.

Cu un portofoliu bazat pe calitate și performanță ca răspuns la cerințele din ce în ce mai exigente ale fermierilor, ca urmare a factorilor de mediu în continuă schimbare, dificil de previzionat și imposibil de cuantificat ca și impact asupra culturilor, KWS reușește, prin hibrizii de rapiță aleși, să combine eficiența oricărei tehnologii din ferme cu diminuarea riscurilor. Fermierul are anul acesta la dispoziție 6 soluții complexe, pliabile pe 6 tipologii de reușită. Dintre acestea, jumătate se află deja în topul primelor 10 alegeri la nivel național, iar două dintre ele sunt premiere de sezon, care creează așteptări dintre cele mai mari.

kws.chei_b

Cunoașterea caracteristicilor de bază ale hibrizilor de rapiță pe care cultivatorul de rapiță intenționează să îi ia în cultură este cheia care deschide calea către un rezultat de succes. Fie că este vorba despre un randament superior de producție, rezistență la scuturare, toleranță la boli, rezistență la căderea lanurilor sau combinații din toate acestea, fermierul poate să opteze efectiv pentru cheia care asigură maximizarea rezultatelor pe care le solicită. Începând cu selecția materialului genetic din câmpurile de colecție și continuând cu recomandările specialiștilor companiei în fermele partenerilor, KWS reușește să asigure un circuit complet al culturii de rapiță, de la sămânță la recoltă.

Mai multe detalii pe http://www.kws.ro/

Vizualizat: 1201 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?