Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Hibrizi de rapiţă Pioneer

Publicat: 25 iulie 2011 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Dragi cultivatori de rapiţă,
În anul 2006 a fost introdus primul hibrid de rapiţă în Europa de Est. Astăzi, după mai puţin de cinci ani de muncă intensă, unul din patru hectare din piaţa hibrizilor de rapiţă este cultivat cu hibrizi Pioneer

Click pe poza pentru galerie!

Succesul se bazează pe portofoliu bogat al hibrizilor Pioneer, care prezintă oferte competitive cultivatorilor de rapiţă, adaptate pentru solul şi condiţiile climatice din Europa de Est.

Avantajele resurselor investite în dezvoltarea hibrizilor de rapiţă Pioneer sunt reflectate în faptul că, aproape în fiecare an, am avut posibilitatea de a introduce noi produse, fie că este vorba de hibrizi convenţionali de rapiţă, fie ca este vorba de hibrizii unici Pioneer MAXIMUS®.

Noutăţi vor fi şi anul acesta. Am ajuns la un nou punct de reper în ceea ce priveşte producţia de rapiţă: Pioneer este prima companie care a introdus pe piaţă în Europa în 2011, hibrizi de rapiţă cu rezistenţă la erbicide, oferind astfel o soluţie la problema controlului buruienilor dificile din cultura de rapiţă. În consecinţă, în acest an, această nouă tehnologie este prezentă pe piaţa din Bulgaria şi Ungaria.

Începând din 2012 această tehnologie va fi disponibilă în majoritatea ţărilor din regiunea Europei de Est.
Ne exprimăm speranţa că prin oferta largă de produse suntem capabili să creştem interesul dvs. pentru hibrizii de rapiţă Pioneer. Noi vă încurajăm să alegeţi din portofoliul nostru, deoarece dorim să contribuim la succesul dvs.

Echipa PIONEER

 

Hibrizi Maximus

PR45D03 
Steaua MAXIMUS®: Este cel mai popular hibrid Pioneer, recomandat pentru toţi cultivatorii de rapiţă, deoarece este cel mai rentabil dintre hibrizii din gama MAXIMUS®.

PR45D04 
Campionul în ulei: D04 este unul dintre cei mai promiţători hibrizi de rapiţă Pioneer. Îl recomandăm pentru fermierii care doresc să diversifice portofoliul MAXIMUS®.

PR45D05

Pretendentul: D05 întruneşte toate provocările legate de cultura modernă a rapiţei; prin urmare, îl recomandăm fermierilor inovatori.

PR44D06 
Prima pasăre: PR44D06 este cel mai performant hibrid, cu conţinutul cel mai ridicat de ulei din portofoliul MAXIMUS® Pioneer. Este recomandat pentru cultivatorii de MAXIMUS® care au ca ţintă recoltarea timpurie şi toleranţa avansată la boli.

 

Hibrizi Convenţionali

PR46W10
Excelent raport preţ/producţie: Alegeţi PR46W10 dacă sunteţi în căutarea unui hibrid de calitate cu care să înlocuiţi soiurile.

PR46W14
Etalon: PR46W14 este un hibrid destinat fermierilor care doresc o gamă largă de semănat, performanţă ridicată şi caracteristici excelente de calitate a boabelor.

PR46W20
Fără riscuri de cădere: Acest hibrid se recomandă fermierilor care cultivă rapiţa convenţională şi vor să reducă pierderile determinate de cădere.

PR46W31
Cosmopolitan: Acest hibrid poate fi cultivat în toate zonele importante pentru cultura rapiţei, din Franţa până în Rusia. Este un hibrid stabil în diferite condiţii climatice şi de sol.

PR44W22 - NOU!
Fabrica de ulei: Pretabil pentru semănat timpuriu şi recomandat celor care doresc o recoltă timpurie.

PR44W29 - NOU!
Noul care promite: Recomandat pentru semănatul semitârziu, pentru fermierii care consideră producţia obiectiv principal.

Vizualizat: 821 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?