Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Geofolia - soluţia completă pentru managementul fermei

Publicat: 22 septembrie 2017 - 13:25
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Grupul Isagri aduce inovaţii în agricultură încă din anul 1983 şi nu se opreşte aici. Isagri România lansează un nou produs, Geofolia, destinat să ofere un plus agriculturii din România. Geofolia este un program de management agricol, fiind o aplicaţie nouă, modernă şi simplu de utilizat, ce permite accesarea datelor necesare de pe computer, smartphone sau tabletă.

 

Geofolia îmbină uşurinţa în utilizare cu tehnologia de ultimă generaţie, crescând astfel productivitatea din fermă. Aplicaţia este adaptabilă pentru orice tip de fermă, oferă libertate şi confort, putând fi folosită atât de la birou, cât şi din câmp.

Geofolia_b

Siguranţa şi controlul exploataţiei
Disponibil în cloud sau local: Geofolia oferă agricultorului libertatea de a alege modalitatea de lucru: în cloud, accesând datele de oriunde, sau în local, de pe un singur calculator.
Cartografie 3D: Geofolia este un instrument de cartografie foarte puternic, care permite agricultorilor să gestioneze terenurile cu uşurinţă datorită unui meniu de lucru intuitiv. Ortofotoplanurile sunt integrate în Geofolia, oferind o vizualizare interactivă a parcelelor culturale, cadastrale şi a limitelor administrative.
Ergonomie: Programul propune o modalitate diversificată de operare şi consultare prin calendare, tabele intuitive, planuri cartografice, pictograme atractive şi un meniu dinamic.
Multiexploataţie: Geofolia se adaptează perfect pe structura oricărei ferme. Această funcţie oferă posibilitatea de a gestiona separat sau la comun mai multe structuri juridice.
Multi-user: Cu această opţiune, pot avea acces simultan la program mai mulţi utilizatori, precum inginerul, patronul, consultantul sau chiar şi contabilul. Pentru fiecare angajat se pot aloca diferite drepturi de utilizare.
Mobilitate: Orice agricultor poate consulta şi introduce datele necesare din câmp. Centralizarea şi consultarea datelor nu au fost niciodată mai uşoare, cum sunt acum cu Geofolia.
Rapoarte integrate: Printr-un singur click se pot accesa toate rapoartele de care un fermier are nevoie. Rapoartele administrative oferă siguranţa şi controlul exploataţiei.
Geofolia Corporate este o soluţie uşoară şi modernă de consultanţă tehnică prin care fermierii pot fi ajutaţi de către producătorii şi distribuitorii de inputuri ca să îşi amelioreze productivitatea.
Cu Geofolia costurile sunt întotdeauna sub control iar activităţile din fermă sunt monitorizate îndeaproape.

Comunicat de presă ISAGRI

 Isagri


ÎN ERA DIGITALĂ A AGRICULTURII
Creată cu cele mai noi tehnologii, Geofolia dispune de caracteristici agronomice uşor de utilizat, de o bază de date cu inputuri actualizată periodic şi de rapoarte specifice pentru a satisface toate nevoile unei afaceri.
Isagri intră în era digitală a agriculturii cu Geofolia, oferind o soluţie informatică de ultimă generaţie şi un serviciu profesional prin care sprijină agricultura din România şi peste cei 135.000 de clienţi din toată lumea.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 16 (199) (15-30 septembrie)

Vizualizat: 727 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?