Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

FMC Agro Operational România, lansare oficială în agribusinessul autohton

Publicat: 09 februarie 2018 - 15:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

8 februarie 2018. Într-o atmosferă de cinci stele, la hotelul JW Marriott din Bucureşti, FMC Agro Operational România şi-a făcut oficial intrarea pe piaţa agricolă românească.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa a aproape 300 de invitaţi din agribusiness-ul local, fermieri şi manageri de firme precum: Lucian Buzdugan (IMB), Arnaud Perrein (preşedinte APPR), Ghiţă Princa (director general Agri-business Agricover), Gheorghe Boţoman (preşedintele FCR), Romulus Oprea (vicepreşedinte FCR), Ştefan Stănescu (fermier şi dezvoltator al aplicaţie AgriSo), Alex Molodoi (dir tehnic al Almos Gruppe) etc. Au fost atât de mulţi şi importanţi oameni din agribusiness încât oricât m-aş strădui tot aşa scăpa pe cineva din enumerare.

FMC Agro Operational_4_b

În aceste fericite auspicii, leader country FMC Agro Operational România, Vasile Iosif, şi-a prezentat echipa cu care va aborda perpendicular piaţa inputurilor. Atât cu produse consacrate (precum Granstar Super, Express sau insecticidul Coragen), pe care DuPont a fost nevoită să le transloce către alţi actori de pe piaţă în urma fuziunii cu Dow AgroSciences, dar şi cu produse absolut noi pe piaţa locală, produse de FMC Corporation USA (erbicide precum păioase ca Omnetra şi Battle Delta dar şi Succesor Tx, care este un erbicid pentru culturile prăşitoare ori erbicidul pentru rapiţă Nero;  iar în ce priveşte insecticidele l-am reţinut pe Verimark). Fiecare dintre produsele noi vor face obiectul unor promovări profesionale, aşa cum ne-a obişnuit Vasile Iosif şi atunci când conducea DuPont România.

FMC Agro Operational_3_b

Cât priveşte echipa, destul de mare pentru un debut (25 de persoane), semn că aşteptările sunt şi ele foarte mari, nume precum Paul Moga Paler (dir. marketing), Ion Săvulescu (dir. tehnic) sau Raluca Trandafir (dir. financiar) spun totul despre viitorul FMC care a împlinit abia 3 luni pe plaiurile mioritice.
Pe larg despre oameni, produse şi istoria FMC Corporation USA, o companie care în ce priveşte vânzările vine imediat în spatele giganţilor Bayer/Monsanto, CC/Syngenta, BASF şi Dow/DuPont, în paginile revistei Ferma.

FMC Agro Operational_2_b

lansare FMC Agro Operational_1_b

Vizualizat: 2602 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?