Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

FERMA, nr. 1 şi în 2016. Vă mulţumim!

Publicat: 23 martie 2017 - 20:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

PĂSTRĂM TRADIŢIA! Rezultatele sondajului realizat de KLEFFMANN Group în perioada 25 mai - 3 octombrie 2016, care a vizat aflarea gradului de cunoaştere a publicaţiilor cu profil agricol din România, precum şi comportamentul de citire al agricultorilor chestionaţi, a reconfirmat poziţia de lider pe care revista Ferma o deţine pe această piaţă media. 

Primul sondaj de acest gen a fost realizat de Kleffmann Group în anul 2011 şi a evidenţiat clar preferinţele consumatorilor de presă agricolă, care au poziţionat Ferma pe primul loc, la toate criteriile analizate şi în toate regiunile ţării. În 2012, sondajul reconfirmă revista Ferma drept numărul 1 în topul revistelor agricole. Top 3 al revistelor agricole din România a rămas neschimbat şi în 2013, şi în 2014 şi în 2015.

Ca să eliminăm din start orice intenţie de interpretare subiectivă a datelor, menţionăm că sondajele la care facem referire NU au fost comandate de Ferma Media Grup, ci sunt realizate de societatea independentă Kleffmann Group, ca parte integrantă a unei serii de sondări de piaţă referitoare la agricultura românească. Kleffmann Group este o companie recunoscută la nivel european de către firmele din domeniul agricol drept un prestigios institut de sondare a opiniei publice. Cu 25 de ani de experienţă în domeniu, Kleffmann Group este liderul global în furnizarea de servicii de cercetare privind piaţa agricolă.

rezultate-presa-agricola1_bClick pe poza pentru galerie!

Indicatorii sondajului "Publicaţii agricole"
Grupul ţintă al studiului îl reprezintă producătorii de porumb, cereale, floarea-soarelui, rapiţă, soia, sfeclă de zahăr, cartofi. Au fost intervievaţi 2399 de fermieri, eşantion reprezentativ la nivel naţional pentru 2,09 milioane de ferme şi o suprafaţă agricolă exploatată de 7,3 milioane hectare.
Perioada realizării studiului: 25 mai - 3 octombrie 2016.

Rezultatele sunt interpretate pe regiuni, pe baza suprafeţelor cultivate şi a culturilor, a numărului estimativ de exploataţii agricole, a nivelului de şcolarizare şi profesionalizare.
Pe toate segmentele analizate de acest sondaj, revista Ferma ocupă prima poziţie în preferinţele agricultorilor intervievaţi.

Rezultatele sondajului realizat de Kleffmann Group nu sunt reprezentative doar pentru piaţa publicaţiilor de specialitate, ci reflectă şi structura organizatorică a agriculturii din România, oferind totodată informaţii relevante despre pregătirea fermierilor, opţiunile de cumpărare a inputurilor, care sunt subiectele care au relevanţă pentru activitatea lor şi disponibilitatea acestor informaţii în presa agricolă. În acest fel şi noi putem să modificăm structura editorială pentru a răspunde şi mai bine solicitărilor Dvs. şi nevoii de informare.

top-5-reviste-agricole_b

Ne bucură foarte mult procentul de 91 la sută din totalul răspunsurilor fermierilor din zona de sud-est a României (după cum se vede pe hartă), o explicaţie pentru creşterea accelerată a notorietăţii revistei Ferma în această regiune fiind şi prezenţa echipei Ferma la târgul AgriPlanta de la Fundulea încă de la prima ediţie. Iar în fiecare an am distribuit în expoziţie peste 10 mii de reviste Ferma şi Utilaje Agricole! Mai mult, nu există ediţie Ferma în care colegul nostru din Galaţi, Marian Muşat, să nu publice un testimonial sau un reportaj într-o fermă din zona la care facem referire.
Pentru toate acestea, pentru că FERMA e pe primul loc în preferinţele voastre, dragii noştri cititori, oriunde în România v-aţi afla, VĂ MULŢUMIM!

Vizualizat: 2289 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?