Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Euralis iubeşte România

Publicat: 23 iunie 2011 - 14:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În perioada dintre cele două campanii de însămânţări de primăvară şi de toamnă ale anului 2011, Euralis Seminţe, filiala românească a firmei Euralis Semences Franţa, la rândul ei divizie a grupului cooperatist Euralis, lansează o nouă campanie media de leadership - „Euralis iubeşte Romania”

Click pe poza pentru galerie!

Această campanie sintetizează relaţia perenă pe care Euralis a dezvoltat-o cu fermierii, distribuitorii şi agricultura românească în general de-a lungul anilor.

În primul rând, cei 300 de cercetători ai Euralis, lucrează neobosit, cu PASIUNE, la dezvoltarea de noi hibrizi ultra-performanţi de sorg, porumb, floarea soarelui şi rapiţă. Aceşti hibrizi devin astfel rezistenţi la condiţiile agro-climatice din România şi dobândesc un potenţial stabil de randament înalt.

Euralis este în primul rând o cooperativă fondată de fermieri, care elaborează seminţe avansate tehnologic pentru satisfacţia a 300.000 de fermieri europeni, din care 15.000 sunt proprii membri cooperatori aderenţi, şi care le cultivă, cu deplină ÎNCREDERE, pe trei milioane de hectare anual.

Angajându-se pe termen lung, Euralis îi tratează pe cultivatori cu LOIALITATE şi RESPECT, atât prin calitatea tehnologică intrinsecă a seminţelor (germinaţie de top, puritate genetică etc.), cât şi prin politica inovatoare de zero stoc reportat între campanii.

Astfel, fermierii sunt siguri că nu seamănă decât seminţe proaspete. Nu în ultimul rând, Euralis a iniţiat şi consolidat un proces de ÎNŢELEGERE profundă a nevoilor agrotehnice ale fermierilor români, prin testarea multianuală şi ameliorarea tuturor produselor sale principale pe teritoriul României.

“Printre temele noastre actuale de inovaţie continuă şi îmbunătaţire a hibrizilor de rapiţă de toamnă în România se numără şi sprijinirea fermierilor pentru a-şi optimiza tehnologia de cultură (rotaţie, densitate, fertilizare, pesticide, alegerea varietăţilor în funcţie de tardivitate etc.) cu ajutorul a foarte popularului ghid tehnic de buzunar, precum şi ascultând nevoile tehnice ale partenerilor noştri industriali care au cerinţe de hibrizi cu înaltă capacitate de producţie, conţinut ridicat de ulei, conţinut redus de glucozinolaţi şi acid erucic”, spune Florin Constantin, Country Manager Euralis Seminţe România şi Bulgaria.

Euralis dă în acest mod un răspuns profesionist problematicilor diverse, de modernizare şi progres, ale agriculturii româneşti contemporane.

Iar PASIUNEA, ÎNCREDEREA, LOIALITATEA, RESPECTUL şi ÎNŢELEGEREA cu care compania îşi îndeplineşte această misiune de credinţă nu fac decât să demonstreze cât de mult Euralis iubeşte România!

Vizualizat: 610 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?