Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

DuPont Pioneer a lansat portofoliul de seminţe pentru campania de primăvară

Publicat: 17 noiembrie 2017 - 00:18
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Echipa DuPont Pioneer a început campania de primăvară din această... toamnă! În 17 noiembrie, fermierii gălăţeni sunt invitaţi la lansarea portofoliului de seminţe pentru 2018.

La evenimentul de sală anunţat sunt aşteptaţi să participe peste 100 de producători agricoli dintre cei care folosesc genetică Pioneer.  
Astfel, la cultura porumbului nu vor lipsi hibrizii marca Pioneer Optimum AQUAmax, care în cei şase ani de existenţă pe piaţa din România au devenit foarte populari şi solicitaţi şi au demonstrat o performanţă productivă remarcabilă în cele mai bune condiţii, dar şi în medii secetoase.

Doi noi hibrizi de porumb din gama Optimum AQUAmax
Hibrizii Pioneer Optimum AQUAmax pentru sezonul de producţie 2018 cuprinde două noutăţi şi anume: noul campion P9415, grupa de maturitate FAO 340 şi liderul liderilor P9757 (FAO 370), oferta din portofoliul comercial al Pioneer ajungând acum la 12 produşi.
La eveniment va fi prezent şi agronomul Gheorghe Negrea, fermierul din comuna Cuca, cel care a obţinut în acest an cu hibridul AQUAmax P9903, cel mai bine vândut produs semitimpuriu Pioneer în Europa, o producţie de 11.051 kg la hectar, în condiţii de neirigare.

P64LE25 şi P64LE99, cei mai valoroşi hibrizi şi în 2018
În portofoliul comercial pentru cultura de floarea-soarelui la loc de cinste se află hibrizii Pioneer Protector dedicaţi cultivatorilor care caută soluţii prin care să minimizeze riscurile în cazul producţiei. Astfel, compania Pioneer producătorilor agricoli culturi de floarea soarelui fără lupoaie şi mană fără a aplica substanţe chimice care ar putea afecta următoarea recoltă. În plus, majoritatea hibrizilor Pioneer Protector conţin tehnologia DuPontTM ExpressSun.
Protecţie excelentă împotriva lupoaiei şi manei este asigurată cu hibrizii P64LE25 şi P64LE99, cei mai valoroşi produşi şi în anul 2018.

Inocularea bacteriană - o nouă tehnologie la seminţele de soia
În ceea ce priveşte cultura de soia, Echipa DuPont Pioneer va fi prezenta în detaliu noua tehnologie de inoculare bacteriană a seminţelor certificate de soia, care va fi disponibilă fermierilor începând din acest an sezon de producţie agricolă.

dupont pioneer_porumb_b

Vizualizat: 1059 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?