Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Doi HIBRIZI noi de RAPIŢĂ în portofoliul Pioneer

Publicat: 09 august 2017 - 15:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Jean Ionescu, director operațiuni comerciale România și Moldova, Pioneer, prezent la ediţia din acest an a evenimentului Pioneer Portfolio Farm ediţia 2017, organizat la ferma Agroleg din Silistraru, judeţul Brăila, nu a irosit ocazia de a prezenta oferta Pioneer pentru rapiţă.

“Până în momentul acesta am contractat cam 90 la sută din cantităţile planificate să le vindem în România. În acest sezon punem la dispoziţie doi hibrizi noi de rapiţă PT264 şi PT271. Primul înglobează toate avantajele genetice de care are nevoie un hibrid: adaptabilitate la toate condiţiile de cultură din ţara noastră, o stabilitate excelentă, maturitate care-i asigură un echilibru excepţional de la semănat până la recoltat toleranţă la boli şi producţii greu de depăşit. PT271 este un hibrid cu caractere agronomice excepţionale şi toleranţă îmbunătăţită la Sclerotinia, fiind o noutate în ceea ce priveşte maturarea uniformă. E clar că hibrizii noi ca PT 264 şi PT271 sunt hibrizi care efectiv îşi fac loc în fermele din România datorită performanţelor excelente din punct de vedere genetic”, ne-a declarat oficialul Pioneer.
Potrivit acestuia, hibrizii din categoria premium PT225 și PT234 reprezintă vârful de performanță productivă datorită pachetului de caractere agronomice avansate (toleranță la secetă și arșiță, rezistență la iernare, toleranță la boli, randamente sporite în utilizarea elementelor nutritive), iar hibrizii rustici precum PR46W14 și PT200CL prezintă adaptabilitate foarte bună la condiții de cultură medii.

Programul “CULTIVĂ RAPIȚĂ FĂRĂ PIERDERI!”
“Alături de cei mai performanți hibrizi, pentru a încuraja fermierul, DuPontPioneer oferă și cel mai complex program de protecție al culturii de rapiță - CULTIVĂ RAPIȚĂ FĂRĂ PIERDERI- program care asigură protecția la secetă și îngheț. De asemenea, pentru a veni în sprijinul partenerilor noștri, DuPont Pioneer comercializează saci de rapiță la 2.000.000 boabe germinabile (un sac este suficient pentru 4 hectare)”, a precizat Jean Ionescu.

Drumul spre lider de piaţă
“Ne dorim din ce în ce mai mult să câştigăm prima poziţie la rapiţă, suntem compania în acest moment numărul doi în România, care în ultimii trei ani are cea mai rapidă creştere şi sperăm să reuşim în câţiva ani de zile să fim liderul de piaţă la sămânţa hibridă de rapiţă şi în România”, ne-a declarat Jean Ionescu, director operațiuni comerciale România și Moldova al companiei Pioneer.

Jean-Ionescu_Pioneer_bJean Ionescu, director operațiuni comerciale România și Moldova, Pioneer

Vizualizat: 1385 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?