Kwizda
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Doi HIBRIZI noi de RAPIŢĂ în portofoliul Pioneer

Publicat: 09 august 2017 - 15:47
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Jean Ionescu, director operațiuni comerciale România și Moldova, Pioneer, prezent la ediţia din acest an a evenimentului Pioneer Portfolio Farm ediţia 2017, organizat la ferma Agroleg din Silistraru, judeţul Brăila, nu a irosit ocazia de a prezenta oferta Pioneer pentru rapiţă.

“Până în momentul acesta am contractat cam 90 la sută din cantităţile planificate să le vindem în România. În acest sezon punem la dispoziţie doi hibrizi noi de rapiţă PT264 şi PT271. Primul înglobează toate avantajele genetice de care are nevoie un hibrid: adaptabilitate la toate condiţiile de cultură din ţara noastră, o stabilitate excelentă, maturitate care-i asigură un echilibru excepţional de la semănat până la recoltat toleranţă la boli şi producţii greu de depăşit. PT271 este un hibrid cu caractere agronomice excepţionale şi toleranţă îmbunătăţită la Sclerotinia, fiind o noutate în ceea ce priveşte maturarea uniformă. E clar că hibrizii noi ca PT 264 şi PT271 sunt hibrizi care efectiv îşi fac loc în fermele din România datorită performanţelor excelente din punct de vedere genetic”, ne-a declarat oficialul Pioneer.
Potrivit acestuia, hibrizii din categoria premium PT225 și PT234 reprezintă vârful de performanță productivă datorită pachetului de caractere agronomice avansate (toleranță la secetă și arșiță, rezistență la iernare, toleranță la boli, randamente sporite în utilizarea elementelor nutritive), iar hibrizii rustici precum PR46W14 și PT200CL prezintă adaptabilitate foarte bună la condiții de cultură medii.

Programul “CULTIVĂ RAPIȚĂ FĂRĂ PIERDERI!”
“Alături de cei mai performanți hibrizi, pentru a încuraja fermierul, DuPontPioneer oferă și cel mai complex program de protecție al culturii de rapiță - CULTIVĂ RAPIȚĂ FĂRĂ PIERDERI- program care asigură protecția la secetă și îngheț. De asemenea, pentru a veni în sprijinul partenerilor noștri, DuPont Pioneer comercializează saci de rapiță la 2.000.000 boabe germinabile (un sac este suficient pentru 4 hectare)”, a precizat Jean Ionescu.

Drumul spre lider de piaţă
“Ne dorim din ce în ce mai mult să câştigăm prima poziţie la rapiţă, suntem compania în acest moment numărul doi în România, care în ultimii trei ani are cea mai rapidă creştere şi sperăm să reuşim în câţiva ani de zile să fim liderul de piaţă la sămânţa hibridă de rapiţă şi în România”, ne-a declarat Jean Ionescu, director operațiuni comerciale România și Moldova al companiei Pioneer.

Jean-Ionescu_Pioneer_bJean Ionescu, director operațiuni comerciale România și Moldova, Pioneer

Vizualizat: 941 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sub media europeană la consumul cărnii de porc Intermediarii fac legea şi peste Prut
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?