Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Depozite moduloare uşoare

Publicat: 11 august 2011 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Datorită faptului că suntem în perioada recoltelor de vară, revenim cu un subiect de actualitate pentru orice fermier - valorificarea cât mai eficientă a recoltei obţinute. Vânzarea producţiei direct din câmp este cea mai nefericită alegere, deoarece preţul primit abia dacă acoperă cheltuielile. Cu toate acestea, aproape 70% din recoltă se vinde la momentul recoltării, la preţuri minime.

Click pe poza pentru galerie!

Firma Delta Exclusiv din Timişoara, specializată pe structuri uşoare pentru zootehnie (vaci, viţei, porci, oi şi capre), a dezvoltat împreună cu partenerii săi - Systembau Austria şi Polak Cehia, conceptul unui depozit modular uşor pentru agricultură: nu necesită fundaţie, fixarea se face cu ajutorul unui sistem de ancorare, se produce rapid în serie şi se montează repede.

Structura este din oţel vopsit, iar partea superioară tip semitunel se închide cu o prelată, din import, special concepută pentru agricultură, foarte rezistentă, etanşă, stabilă UV, care la o întreţinere corectă are o durată de viaţă chiar mai lungă decât tabla.

Această construcţie se poate monta direct pe pista din beton, pe pereţii celulelor de siloz sau chiar pe terenul stabilizat şi protejat împotriva umezelii. La cerere se oferă şi un pachet suplimentar - supraînălţarea cu pereţi de 1,4 m din profile de otel care se pot închide uşor cu zidărie de bolţari, dulapi de lemn, tablă, sandwich sau beton.

Lăţimile standard sunt între 9 şi 12 m şi au înălţimi la coamă între 4,7 m şi 5,4 m. Lungimea nu este condiţionată, depozitele se pot face oricât de lungi conectând modulele între ele. De asemenea, depozitele pot fi extinse ulterior cu foarte mare uşurinţă.

În capete se pot monta porţi care să permită accesul utilajelor agricole, inclusiv accesul combinelor, în interiorul depozitului. Se pot asigura ferestre de ventilare atât în fronturi cât şi în porţi, iar pe coama structurii se poate poziţiona un sistem luminator.

 

Avantajele sistemului modular

Avantajele acestui sistem sunt clare: termen scurt de producţie, montaj fără fundaţii, asamblare rapidă, sistem modular şi implicit, preţuri deosebit de avantajoase.

Aceste soluţii de depozitare sunt foarte mult folosite în SUA, Canada, Suedia, Japonia, Germania, Austria, Cehia şi în alte state, deci în ţări care au o climă mult mai dură decât clima noastră. Ele pot fi folosite pentru depozitarea temporară a recoltelor până la obţinerea unui preţ corect, urmând ca investiţia să se amortizeze rapid, din diferenţa de preţ obţinută. Un alt avantaj este faptul că acest sistem de depozitare poate fi demontat şi remontat în situaţia în care proprietarul decide să îl vândă.

Structurile pentru zootehnie sunt realizate din oţel zincat şi au închiderile realizate din combinaţii de prelată specială, plase antivant, lemn şi zidărie. Ele sunt foarte eficiente la fermele de vaci sau la creşterea porcilor în sistem intensiv, pe aşternut permanent. Pentru viţei, oi sau capre avem soluţii specifice.

Toate cu producţie şi asamblare rapidă chiar şi în variantele economice.
De asemenea, oferim şi corturi industriale cu lăţimi de până la 25 m, fără stâlpi intermediari, cu înălţimi ce pot atinge 10 m la coamă.

Detalii suplimentare: telefon: 0744797018, email: delta.office@clicknet.ro, web: www.deltaexclusiv.ro

Vizualizat: 999 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?