Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Cultivaţi cereale de toamnă – Protejaţi cultura cu cea mai completă ofertă CORTEVA!

Publicat: 16 octombrie 2019 - 11:32
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Compania Corteva Agriscience™ este liderul detasat pe segmentul de erbicide la cereale păioase, cu o cotă de piaţă de 33%.

Erbicidare de toamnă: BIZON™
Erbicidare de primavară: PIXXARO™ SUPER, PALLAS™ 75 WG, FLORAMIX™, MUSTANG™, CERLIT™ SUPER.
Combaterea bolilor: EVOLUS®
Combaterea afidelor: TRANSFORM™

paioase-corteva_b

BIZON™– erbicidul care se aplică toamna în postemergenţă, având dublă acţiune foliară şi reziduală, cu un spectru foarte larg de combatere a buruienilor din cultura de cereale păioase (iarba vântului şi buruieni dicotiledonate). Combate buruieni, precum:Veronica, Turita, Mac, Samulastra de floarea soarelui şi rapiţa.

PALLAS™ 75 WG- cel mai cunoscut şi utilizat erbicid în combaterea buruienilor graminee din cultura de grâu (iarba vântului, ovascior, obsiga, etc.).

FLORAMIX™- erbicidul care asigură o combatere excelentă a celor mai importante buruieni graminee (iarba vântului, ovascior, obsiga, etc.) şi dicotiledonate din cultura de grâu.

PIXXARO™ SUPER- este inovaţia cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale şi perene combătute din cultura de cereale păioase, cu acţiune foarte rapidă, foarte selective pentru cultura de cereale, putându-se aplica până la faza de burduf, fără a avea probleme pentru culturile succesive.

MUSTANG™–erbicidul systemic utilizat în combaterea unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale şi perene, având o eficacitate excelentă pe samulastra de floarea soarelui din culturile de porumb şi cereale păioase.

CERLIT™ SUPER– noua formulare superioară, adaptata rigorilor europene, cu eficacitate ridicată în combaterea unor buruieni dicotiledonate problema (turita, volbura, mur, coadacalului, samulastra de floarea soarelui) din culturile de cereale, porumb, ceapa. Cerlit Super este cel mai bun partener de amestec cu alte erbicide în controlul buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase.

EVOLUS®- este cel mai performant fungicide pentrucombaterea făinarii la culturile de cereale păioase. Protejează planta pe o perioadă îndelungată (4-6 săptămâni), acţionând şi asupra frunzelor nou formate.

TRANSFORM™ -este noul insecticid pe baza de Isoclast™ active pentru controlul eficent al afidelor şi impact pozitiv asupra reducerii răspândirii virusurilor în culturile de cereale păioase.

Vizualizat: 293 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?