Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Corteva Agriscience lansează Portfolio farm online

Publicat: 29 mai 2020 - 18:25
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Anul acesta, Corteva Agriscience™ lansează o serie de evenimente de prezentare online a culturilor din câmp, dedicate în mod special cultivatorilor de porumb, floarea-soarelui, rapiță și cereale păioase.

Field-Romania_b

Această măsură nu este tocmai modul în care ne-am dori să fim alături de fermieri, însă situația dificilă cauzată de COVID-19 nu ne permite să organizăm evenimentele de prezentare așa cum eram obișnuiți cu toții.
Chiar dacă ne confruntăm cu o situație dificilă, fără precedent, agricultorii au demonstrat încă o dată că pot face față oricărei provocări, indiferent de natura sa. Datoria noastră, ca și companie agricolă, este aceea de a susține fermierii cu produse și soluții inovatoare pentru a înființa culturi, pentru a le îngriji corespunzător, astfel încât la finalul fiecărei campanii producțiile pe care le obțin să confirme așteptările.

În anii trecuți, evaluarea performanțelor produselor și tehnologiilor Corteva avea loc în câmp, unde ne bucuram de prezența a sute de fermieri dornici să afle noutăți și mai ales să afle răspunsuri de la specialiștii Corteva pe care ulterior să le aplice în propriile ferme. Anul acesta, din cauza măsurilor de distanțare socială existente, aceste evenimente vor fi transmise în mediul online, unde îi invităm pe agricultori să ne urmărească.
De asemenea, vom fi nevoiți să procedăm în același mod și cu evenimentele dedicate culturilor speciale (pomicultură, viticultură, culturi de legume) care, până acum, se desfășurau în săli, unde specialiștii noștri prezentau cele mai bune soluții pentru agricultorii români, iar de acum încolo toate aceste întâlniri vor avea loc online.

Ion Mutafa_ Corteva_b

Dorim să rămânem cât mai aproape de partenerii noștri și ne bucurăm de un marketing digitalizat bine dezvoltat, pe care Corteva îl explorează în ultimii ani, din ce în ce mai mult. Tocmai de aceea, pe pagina noastră de Facebook și pe canalul nostru de YouTube vor fi publicate materiale și filmări realizate pe câmp sau în livezi, care vor prezenta nu doar evoluția culturilor, ci și recomandările specialiștilor noștri.

Dăm startul acestor evenimente cu prezentarea platformei din județul Teleorman, localitatea Furculești, din ferma SC BACANU COSMIN & ANDREEA COMPANY SRL, precum și a platformei din județul Neamț, din ferma SC TCE 3 BRAZI SRL.

“Suntem siguri că vom avea mare succes cu noul nostru program – Portfolio farm online, deoarece trăim în era în care marketingul online este pe primul loc în materie de publicitate, iar fermierii români sunt din ce în ce mai activi în Social Media și spun asta, pentru că deținem analize concrete din piața agribusiness-ului care susțin această idee. Noi am avut dintotdeauna un public larg și dedicat activităților noastre, tocmai de aceea consider că și de data aceasta fermierii vor primi această veste cu bucurie, pentru că până la urmă, tot ce facem este pentru ei, pentru a-i susține în orice condiții. Deși a fost o perioadă foarte dificilă pentru industria noastră, trebuie să fim optimiști, pentru că încă mai avem motive de bucurie, cum ar fi tehnologiile și inovațiile oferite de Corteva. Vrem ca informațiile pe care le dețin specialiștii Corteva să ajungă la femieri, astfel încât ei să le aplice și să obțină rezultatele pe care și le doresc ” – a declarat Maria Cîrjă, Marketing Manager RO&MD Corteva Agriscience.

TCE 3 Brazi_eveniment Corteva_b

“Deținem un portofoliu de produse performante, atât la semințe (porumb, floarea-soarelui, rapiță, soia, lucernă), cât și la produsele pentru protecția plantelor (erbicide, fungicide, insecticide, aditivi furajeri, tratamente sămânță) pe care ne bazăm în orice moment. Vrem să le arătăm tuturor agricultorilor români că le suntem aproape pentru a le pune la dispoziție informațiile de care au nevoie, chiar și în aceste momente precare. Invităm toți fermierii să urmărească materialele pe care urmează să le publicăm pe canalele de socializare pe care le deține Corteva, dar și în presa de specialitate.” – Jean Ionescu, Country Leader RO&MD Corteva Agriscience.

Maria Cirja- Marketing Manager Corteva Agriscience Romania& Moldova

Vizualizat: 1017 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?