Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

CÂŞTIGĂTORII CONCURSULUI ABONATULUI FERMA 2019!

Publicat: 09 aprilie 2019 - 13:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

S-AU ABONAT la Revista FERMA cu DOAR 176 DE LEI PENTRU UN AN ÎNTREG şi AU CÂŞTIGAT PREMII DE MII DE LEI la CONCURSUL ABONATULUI FERMA 2019.

Au participat la CONCURSUL ABONATULUI FERMA 2019 abonamentele la Revista FERMA efectuate până la data de 5 aprilie 2019, inclusiv. Iată câştigătorii, desemnaţi prin tragere la sorţi:

1 TELEVIZOR LED Samsung 123 cm, în valoare de aprox. 2.500 lei

  • IOAN LIVIU NEGRILĂ (Agronil SRL), Ocna Sibiului, jud. Sibiu

Face agricultură din 1993. Exploatează 400 ha cu grâu, porumb, floarea soarelui în Ocna Sibiului şi creşte şi 130 de vaci Bălţată Românească şi metişi cu Angus.

3 TABLETE Samsung, în valoare de aprox. 1.000 lei/tabletă

  • ANGELA VASILE, oraş Buzău, jud. Buzău

A studiat Agronomie, dar nu a profesat până acum zece ani, când a preluat ferma părinţilor săi, din satul Cioranca, jud. Buzău, unde creşte 100 de vaci şi exploatează 100 ha de teren.

  • MARIN STAN, sat Stârci, oraş Costeşti, jud. Argeş

Lucrează, în familie, 250 ha de teren şi creşte 150 de oi.

  • COMPOSESORATUL NAGYVESZ, com. Satu Mare, jud. Harghita

Cei 440 de membri exploatează 430 ha păşune şi 570 ha pădure. 80 dintre membrii composesoratului sunt şi crescători de animale. aceştia au, în total, cca. 200 de vaci şi 1.000 de oi.

CONCURSUL ABONATULUI_1-14dec2018_b

NU UITAŢI! Din 2015, Revista Ferma are două apariţii lunare, respectiv sunt editate 22 de numere pe an! Excepţie fac lunile ianuarie şi iulie, când edităm câte un singur număr.

NU UITAŢI! Revista Ferma este cartea de vizită a fermierului! Singura revistă care îţi pune fotografia pe coperta 1. Pentru noi, TU ești vedeta!

Dă click pe link-ul de mai jos şi abonează-te chiar acum! 

http://www.revista-ferma.ro/abonamente

Vizualizat: 1226 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?