Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Caravana Chemark Rom, un circuit de Formula 1

Publicat: 11 martie 2016 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Chemark Rom, companie cu capital integral românesc, unul dintre principalii furnizori de produse microambalate pentru fitofarmaciile din România, a început anul 2016 cu o serie de 15 evenimente dedicate noilor tehnologii de nutriția și protecția plantelor. Peste o mie de fermieri, distribuitori locali și proprietari de fitofarmacii au avut ocazia să întâlnească echipa Chemark Rom la Târgu-Mureș, Alba Iulia, Ploiești, Vaslui, Focșani, Tecuci, Galați, Botoșani, Iași, Covasna și Buzău.

Click pe poza pentru galerie!

În cadrul acestor evenimente au avut loc seminarii în formatul cărora echipa tehnică a prezentat tehnologii inovative privind fertilizarea și protecția plantelor de cultură, dar și noile lansări pe piață. La întâlnirile de sală s-a inițiat un viu dialog între specialiștii Chemark Rom și participanți, focalizat pe problemele cu care aceștia din urmă se confruntă în exploatațiile lor.
Fermierii au aflat cum influențează carențele de nutriție evoluția plantelor și cum se poate interveni eficient pentru a corecta aceste probleme folosind produsele de ultimă generație de la producătorii TradeCorp Internațional, De Sangosse, JH Biotech.

Distribuitor unic al unor tehnologii inovative
„Caravana simpozioanelor Chemark Rom a luat startul în România pe un circuit de Formula 1, cu piloți (specialiști și fermieri) și vehicule (produse și tehnologii) de Formula 1. Iar în curând, în urma unei noi promoții cu fertilizantul de tip starter Seed Sprint, câțiva fermieri, fericiți câștigători, vor lua startul în excursia din acest an organizată de companie la Circuitul de Formula 1 de la Abu Dhabi”, ne-a declarat inginerul Ionuț Pavel, director de vânzări - zona Sud-Est, cel care a organizat ireproșabil evenimentele de la Tecuci și Galați, la care am fost prezenți.
Oficialul a continuat susținând că firma Chemark Rom este distribuitor unic al starterului cu acid humic Seed Sprint, al îngrășământului organic Delfan Plus cu efect antristres, al fertilizanților foliari pe bază de sulf InO Green -S, pe bază de azot sub formă ureică, și Nutriphuse, precum și al îngrășământului cu macro și microelemente Synergizer. De asemenea, în distribuție intră și adjuvantul super spreader Break Thru, erbicidul total Clean Up și erbicidul Helmstar, pe bază de tribenuron metil.
Începând cu acest an, Chemark Rom adaugă portofoliului său produsul Estet, un erbicid hormonal produs de Nufarm, care conține 600 g/l acid 2,4 D sub formă de etil ester. Această formulare conferă produsului o eficacitate îmbunătățită în combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale și porumb, esterul 2,4 D fiind mai agresiv în combaterea acestora decât formulările sub formă de sare.
La cerealele păioase, Estet poate fi aplicat de la faza de înfrățire, până la formarea primului internod, iar la porumb în faza de 4-6 frunze.

Noi fertilizanți foliari
O altă noutate o reprezintă InO Green-S, fertilizant foliar cu conținut ridicat de sulf, recomandat pentru culturile de rapiță, cereale, muștar și varză. Sulful și azotul din acest produs sunt combinația perfectă care ajută la dezvoltarea vegetativă normală a culturii și asigură necesarul de sulf pentru rapiță și cerealele păioase exact în momentul în care începe perioada de consum maxim. Din aprilie, cerealele au nevoie de cantități însemnate de sulf pe toată perioada de alungire a tulpinii.
Așa cum a obișnuit piața, compania Chemark Rom vine în fiecare an cu noutăți; anul acesta va fi lansat un produs inovativ - InO Brassica - fertilizant foliar cu bor, sulf și magneziu, recomandat în special pentru rapiță și floarea-soarelui.
“Prin intermediul unei echipe de vânzări profesioniste reușim în fiecare an să dezvoltăm relații oneste și durabile cu clienții Chemark Rom. Apreciem fidelitatea colaboratorilor și partenerilor noștri și îi asigurăm că vom rămâne preocupați să le oferim și soluții tehnice corecte, și condiții avantajoase de achiziție pentru produsele din portofoliul nostru”, ne-a declarat Cătălin Sevastin, director național de vânzări.“NE FIDELIZĂM PARTENERII DE AGRIBUSINESS!”
“Prin aceste întâlniri, dorim să ne fidelizăm clienții pe care îi avem, dar și pe ceilalți fermieri care nu ne sunt încă parteneri. În al doilea rând, vrem să facem cunoscut portofoliul de produse și tehnologiile noastre. Am fost printre primii din țară care am adus îngrășămintele microgranulate, aceste startere și, bineînțeles, avem câteva formule unice. În portofoliul comercial avem trei produse microgranulate: Seed Sprint H1 și Seed Sprint H5 (cu acizi humici de 1% și 5%) și Turbo Seed Zn, un îngrășământ de tip starter, foarte concentrat în fosfor și potasiu”, a precizat Ionuț Pavel.Articol publicat in revista Ferma nr.4(165) 1 - 14 martie 2016

Vizualizat: 937 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA OROS Linamar la AGRITECHNICA 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?