Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

APAN - noul dealer Agrifac

Publicat: 03 iulie 2019 - 11:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agrifac se extinde şi mai mult în România, după ce APAN Agriculture Equipments a devenit noul dealer al companiei.

Cristi Teodor şi Sorin Dobrotă (directorul executiv APAN Agricultură) au semnat acordul prin care APAN Agriculture Equipments devine dealer pentru estul, sudul şi sud-estul României al utilajelor Agrifac. Ambele păr]i privesc cu încredere viitorul, în care pulverizatoarele agricole premium joacă un rol major. “Condor-ul este extrem de potrivit pentru agricultura românească, succesul actual al maşinii Condor ClearancePlus, cu o gardă la sol de 200 cm, confirmă această imagine”, a declarat Cristi Teodor, Agrifac Account Manager România.

pagina-catalogl19Click pe poza pentru galerie!

4-E pentru agricultori
Agricultura devine din ce în ce mai provocatoare şi în România. De aceea, Agrifac caută distribuitori, cum ar fi APAN Agriculture Equipments, care doresc să-i ajute pe fermieri să producă alimente suficiente, hrănitoare şi sigure.
Agrifac face acest lucru dezvoltând toate inova]iile noastre în conformitate cu cei “4 E” pentru agricultori. Aceasta înseamnă că totul este dezvoltat şi utilizat în mod Eficient, Economic, Ergonomic şi Ecologic. Acest lucru aduce produse care sunt întotdeauna cele mai inovatoare şi extrem de uşor de utilizat în acelaşi timp. Noi numim aceasta Brilliant Simple - Briliant de Simplu.
Agrifac este egal cu inova]ia. Indiferent dacă aceasta înseamnă o aplica]ie necesară sau o maşină de stropit complet nouă. Agrifac vrea ceea ce este mai bun pentru fermier şi ce este mai bun pentru plante.
Un exemplu potrivit este conceptul “NEED Farming”, cu care Agrifac poate efectua îngrijirea pe fiecare plantă în parte.

Text şi foto: APAN Agriculture Equipments

hartalll19_b
UNDE NE GĂSIŢI
• BRĂILA
Şos. Dig Brăila - Gala]i, Km 4
Tel. 0742 089 242
• IAŞI
Şos. Păcurari nr. 189
Tel. 0748 230 052
• SLĂTIOARA
Str. Oltului nr. 59, Slatina
Tel. 0751 237 156
• SLOBOZIA
Centrul de afaceri
Hamilton
Şos. Călăraşi, Km 93
Tarla 822, Lot 1, Corp 8
Tel. 0751 058 137
• FOCŞANI
Str. Calea Moldovei,
Tel. 0755 086 643
• GHIMPAŢI
Tel. 0745 078 939

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 12/239 (ediţia 1-31 iulie 2019)

 

Vizualizat: 118 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?