Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

APAN - noul dealer Agrifac

Publicat: 03 iulie 2019 - 11:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agrifac se extinde şi mai mult în România, după ce APAN Agriculture Equipments a devenit noul dealer al companiei.

Cristi Teodor şi Sorin Dobrotă (directorul executiv APAN Agricultură) au semnat acordul prin care APAN Agriculture Equipments devine dealer pentru estul, sudul şi sud-estul României al utilajelor Agrifac. Ambele păr]i privesc cu încredere viitorul, în care pulverizatoarele agricole premium joacă un rol major. “Condor-ul este extrem de potrivit pentru agricultura românească, succesul actual al maşinii Condor ClearancePlus, cu o gardă la sol de 200 cm, confirmă această imagine”, a declarat Cristi Teodor, Agrifac Account Manager România.

pagina-catalogl19Click pe poza pentru galerie!

4-E pentru agricultori
Agricultura devine din ce în ce mai provocatoare şi în România. De aceea, Agrifac caută distribuitori, cum ar fi APAN Agriculture Equipments, care doresc să-i ajute pe fermieri să producă alimente suficiente, hrănitoare şi sigure.
Agrifac face acest lucru dezvoltând toate inova]iile noastre în conformitate cu cei “4 E” pentru agricultori. Aceasta înseamnă că totul este dezvoltat şi utilizat în mod Eficient, Economic, Ergonomic şi Ecologic. Acest lucru aduce produse care sunt întotdeauna cele mai inovatoare şi extrem de uşor de utilizat în acelaşi timp. Noi numim aceasta Brilliant Simple - Briliant de Simplu.
Agrifac este egal cu inova]ia. Indiferent dacă aceasta înseamnă o aplica]ie necesară sau o maşină de stropit complet nouă. Agrifac vrea ceea ce este mai bun pentru fermier şi ce este mai bun pentru plante.
Un exemplu potrivit este conceptul “NEED Farming”, cu care Agrifac poate efectua îngrijirea pe fiecare plantă în parte.

Text şi foto: APAN Agriculture Equipments

hartalll19_b
UNDE NE GĂSIŢI
• BRĂILA
Şos. Dig Brăila - Gala]i, Km 4
Tel. 0742 089 242
• IAŞI
Şos. Păcurari nr. 189
Tel. 0748 230 052
• SLĂTIOARA
Str. Oltului nr. 59, Slatina
Tel. 0751 237 156
• SLOBOZIA
Centrul de afaceri
Hamilton
Şos. Călăraşi, Km 93
Tarla 822, Lot 1, Corp 8
Tel. 0751 058 137
• FOCŞANI
Str. Calea Moldovei,
Tel. 0755 086 643
• GHIMPAŢI
Tel. 0745 078 939

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 12/239 (ediţia 1-31 iulie 2019)

 

Vizualizat: 164 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?