Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

APAN - noul dealer Agrifac

Publicat: 03 iulie 2019 - 11:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agrifac se extinde şi mai mult în România, după ce APAN Agriculture Equipments a devenit noul dealer al companiei.

Cristi Teodor şi Sorin Dobrotă (directorul executiv APAN Agricultură) au semnat acordul prin care APAN Agriculture Equipments devine dealer pentru estul, sudul şi sud-estul României al utilajelor Agrifac. Ambele păr]i privesc cu încredere viitorul, în care pulverizatoarele agricole premium joacă un rol major. “Condor-ul este extrem de potrivit pentru agricultura românească, succesul actual al maşinii Condor ClearancePlus, cu o gardă la sol de 200 cm, confirmă această imagine”, a declarat Cristi Teodor, Agrifac Account Manager România.

pagina-catalogl19Click pe poza pentru galerie!

4-E pentru agricultori
Agricultura devine din ce în ce mai provocatoare şi în România. De aceea, Agrifac caută distribuitori, cum ar fi APAN Agriculture Equipments, care doresc să-i ajute pe fermieri să producă alimente suficiente, hrănitoare şi sigure.
Agrifac face acest lucru dezvoltând toate inova]iile noastre în conformitate cu cei “4 E” pentru agricultori. Aceasta înseamnă că totul este dezvoltat şi utilizat în mod Eficient, Economic, Ergonomic şi Ecologic. Acest lucru aduce produse care sunt întotdeauna cele mai inovatoare şi extrem de uşor de utilizat în acelaşi timp. Noi numim aceasta Brilliant Simple - Briliant de Simplu.
Agrifac este egal cu inova]ia. Indiferent dacă aceasta înseamnă o aplica]ie necesară sau o maşină de stropit complet nouă. Agrifac vrea ceea ce este mai bun pentru fermier şi ce este mai bun pentru plante.
Un exemplu potrivit este conceptul “NEED Farming”, cu care Agrifac poate efectua îngrijirea pe fiecare plantă în parte.

Text şi foto: APAN Agriculture Equipments

hartalll19_b
UNDE NE GĂSIŢI
• BRĂILA
Şos. Dig Brăila - Gala]i, Km 4
Tel. 0742 089 242
• IAŞI
Şos. Păcurari nr. 189
Tel. 0748 230 052
• SLĂTIOARA
Str. Oltului nr. 59, Slatina
Tel. 0751 237 156
• SLOBOZIA
Centrul de afaceri
Hamilton
Şos. Călăraşi, Km 93
Tarla 822, Lot 1, Corp 8
Tel. 0751 058 137
• FOCŞANI
Str. Calea Moldovei,
Tel. 0755 086 643
• GHIMPAŢI
Tel. 0745 078 939

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 12/239 (ediţia 1-31 iulie 2019)

 

Vizualizat: 60 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!