Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) vine cu PRECIZĂRI valoroase în sprijinul FERMIERILOR!

Publicat: 04 octombrie 2017 - 15:47
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AISR are ca misiune principală promovarea şi susţinerea utilizării seminţelor certificate de către agricultori, în scopul creşterii producţiei agricole în România.

• Asociaţia AISR are 14 membri reprezentând cele mai importante companii româneşti şi străine care produc, procesează şi comercializează seminţe în România.
• Activităţile de producere, prelucrare şi comercializare a seminţelor în România se desfăşoară în conformitate şi cu stricta respectare a legislaţiei în vigoare.
• Actuala legislaţie naţională transpune legislaţia europeană (CE) şi internaţională (OECD) specifică privind calitatea seminţelor şi a materialului săditor.
• Fermierii români au acces la sămânţă şi material săditor la aceleaşi standarde de calitate şi performanţă valabile în întreaga Uniune Europeană.
• Limitele inferioare impuse de legislaţia naţionalăîn ceea ce priveşte germinaţia sunt aceleaşi ca şi în celelalte state membre.
• Sămânţa provenită din alte state membre îndeplineşte condiţiile de calitate impuse de legislaţie.

Macheta AISR_b


Vizualizat: 457 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?