Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) vine cu PRECIZĂRI valoroase în sprijinul FERMIERILOR!

Publicat: 04 octombrie 2017 - 15:47
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AISR are ca misiune principală promovarea şi susţinerea utilizării seminţelor certificate de către agricultori, în scopul creşterii producţiei agricole în România.

• Asociaţia AISR are 14 membri reprezentând cele mai importante companii româneşti şi străine care produc, procesează şi comercializează seminţe în România.
• Activităţile de producere, prelucrare şi comercializare a seminţelor în România se desfăşoară în conformitate şi cu stricta respectare a legislaţiei în vigoare.
• Actuala legislaţie naţională transpune legislaţia europeană (CE) şi internaţională (OECD) specifică privind calitatea seminţelor şi a materialului săditor.
• Fermierii români au acces la sămânţă şi material săditor la aceleaşi standarde de calitate şi performanţă valabile în întreaga Uniune Europeană.
• Limitele inferioare impuse de legislaţia naţionalăîn ceea ce priveşte germinaţia sunt aceleaşi ca şi în celelalte state membre.
• Sămânţa provenită din alte state membre îndeplineşte condiţiile de calitate impuse de legislaţie.

Macheta AISR_b


Vizualizat: 590 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Pavel Iovăneasă: Ne dorim să omologăm Breaza!

Imagini din cadrul expoziţiei şi târgului de ovine "BREAZA - Regina Ţurcanelor". Realizările, greutăţile şi dorinţele membrilor Asociaţiei Crescătorilor de Oi "Retezatul-Haţeg" ne-au fost expuse de către Pavel Iovăneasă, preşedintele Asociației.

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?