Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AISR are un nou Consiliu Director

Publicat: 26 ianuarie 2018 - 17:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat în data de 26 ianuarie 2018 Adunarea Generală. Cu acest prilej a fost ales un nou Consiliu Director care va va coordona activităţile AISR pe o perioadă de un an.

La Preşedenţia Consiliului Director a fost aleasă compania KWS, prin Violeta Niculae. Funcţia de vice-preşedinte a fost preluată de reprezentantul companei EURALIS, Magdalena Darac, iar funcţia de trezorier a revenit în acest nou mandat companiei SYNGENTA, prin Andrei Măruţescu. CAUSSADE, reprezentată de Natalia Albu, a preluat funcţia de Cenzor.

AISR 2018_1_b

La cele patru grupuri de lucru, AISR va avea reprezentanţi din companiile membre. Astfel, la grupul de lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) vor participa companiile: Caussade, KWS, Monsanto, Syngenta. Grupul de lucru pentru comunicare (GLC) va fi compus din: Limagrain, Monsanto, Pioneer, Syngenta. La grupul de lucru pentru legislaţie (GLL) vor contribui reprezentanţii companiilor: KWS, Monsanto, Pioneer, Syngenta. Grupul de lucru pentru activităţile de marketing (GLM) va avea în componenţă companiile: Euralis, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer.

AISR 2018_2_b

Despre Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR)
AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultura românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră. Membrii Aliantei Industriei Seminţelor din România reprezintă peste 80 la sută din piaţa internă, reunind unsprezece mari companii (Advanta Seed, Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT şi Syngenta), care produc şi comercializează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.
Începând cu anul 2016, Alianţa Industriei Seminţelor din România are ca membri onorifici Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, Procera, precum şi Institutul de Fitotehnie Porumbeni, din Republica Moldova.

Sursa: comunicat AISR

Logo AISR_b

Vizualizat: 510 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?