Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AISR are un nou Consiliu Director

Publicat: 26 ianuarie 2018 - 17:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat în data de 26 ianuarie 2018 Adunarea Generală. Cu acest prilej a fost ales un nou Consiliu Director care va va coordona activităţile AISR pe o perioadă de un an.

La Preşedenţia Consiliului Director a fost aleasă compania KWS, prin Violeta Niculae. Funcţia de vice-preşedinte a fost preluată de reprezentantul companei EURALIS, Magdalena Darac, iar funcţia de trezorier a revenit în acest nou mandat companiei SYNGENTA, prin Andrei Măruţescu. CAUSSADE, reprezentată de Natalia Albu, a preluat funcţia de Cenzor.

AISR 2018_1_b

La cele patru grupuri de lucru, AISR va avea reprezentanţi din companiile membre. Astfel, la grupul de lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) vor participa companiile: Caussade, KWS, Monsanto, Syngenta. Grupul de lucru pentru comunicare (GLC) va fi compus din: Limagrain, Monsanto, Pioneer, Syngenta. La grupul de lucru pentru legislaţie (GLL) vor contribui reprezentanţii companiilor: KWS, Monsanto, Pioneer, Syngenta. Grupul de lucru pentru activităţile de marketing (GLM) va avea în componenţă companiile: Euralis, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer.

AISR 2018_2_b

Despre Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR)
AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultura românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră. Membrii Aliantei Industriei Seminţelor din România reprezintă peste 80 la sută din piaţa internă, reunind unsprezece mari companii (Advanta Seed, Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT şi Syngenta), care produc şi comercializează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.
Începând cu anul 2016, Alianţa Industriei Seminţelor din România are ca membri onorifici Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, Procera, precum şi Institutul de Fitotehnie Porumbeni, din Republica Moldova.

Sursa: comunicat AISR

Logo AISR_b

Vizualizat: 388 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!