Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AISR are un nou Consiliu Director

Publicat: 26 ianuarie 2018 - 17:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat în data de 26 ianuarie 2018 Adunarea Generală. Cu acest prilej a fost ales un nou Consiliu Director care va va coordona activităţile AISR pe o perioadă de un an.

La Preşedenţia Consiliului Director a fost aleasă compania KWS, prin Violeta Niculae. Funcţia de vice-preşedinte a fost preluată de reprezentantul companei EURALIS, Magdalena Darac, iar funcţia de trezorier a revenit în acest nou mandat companiei SYNGENTA, prin Andrei Măruţescu. CAUSSADE, reprezentată de Natalia Albu, a preluat funcţia de Cenzor.

AISR 2018_1_b

La cele patru grupuri de lucru, AISR va avea reprezentanţi din companiile membre. Astfel, la grupul de lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) vor participa companiile: Caussade, KWS, Monsanto, Syngenta. Grupul de lucru pentru comunicare (GLC) va fi compus din: Limagrain, Monsanto, Pioneer, Syngenta. La grupul de lucru pentru legislaţie (GLL) vor contribui reprezentanţii companiilor: KWS, Monsanto, Pioneer, Syngenta. Grupul de lucru pentru activităţile de marketing (GLM) va avea în componenţă companiile: Euralis, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer.

AISR 2018_2_b

Despre Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR)
AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultura românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră. Membrii Aliantei Industriei Seminţelor din România reprezintă peste 80 la sută din piaţa internă, reunind unsprezece mari companii (Advanta Seed, Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, RAGT şi Syngenta), care produc şi comercializează seminţe de calitate, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.
Începând cu anul 2016, Alianţa Industriei Seminţelor din România are ca membri onorifici Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, Procera, precum şi Institutul de Fitotehnie Porumbeni, din Republica Moldova.

Sursa: comunicat AISR

Logo AISR_b

Vizualizat: 459 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?