Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

AGROLEAF CROP - dedicat culturilor mari

Publicat: 02 noiembrie 2017 - 12:08
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Prutul, una dintre principalele companii care activează în industria de agribusiness din ţara noastră, are începând din această toamnă un nou produs în portofoliul de inputuri pentru cultura mare - Agroleaf Crop, cu variantele Agroleaf Crop Cereal şi Agroleaf Oil Seed.

logo-prutulmar1

Gama Agroleaf Crop cuprinde îngrăşăminte foliare cu o formulă special adaptată culturilor de cereale şi de plante oleaginoase. Este o soluţie nouă pe piaţa agricolă din România, lansată de producătorul Everris International b.v, prin divizia sa ICL Specialty Fertilizers, acelaşi producător care de mulţi ani distribuie cu succes pe piaţa din România şi produsul Agroleaf Power. Agroleaf Crop Cereal şi Agroleaf Oil Seed sunt distribuite în acest moment doar de compania Prutul.
Îngrăşămintele foliare Agroleaf Crop Cereal 26-10-15+2MgO+TE şi Agroleaf Oil Seed 6-18-31+2MgO+TE sunt utilizate la cultura cerealelor păioase/oleaginoaselor, pentru a completa necesarul de nutrienţi ai plantelor şi sunt caracterizate printr-o mare solubilitate şi o absorbţie rapidă la nivelul frunzelor.

Agroleaf Crop Cereal 26-10-15+2MgO+TE
Agroleaf Crop Cereal
Produsul conţine o formulă NPK specifică cerealelor şi un pachet de microelemente chelate, în special fier, lucru care face produsul stabil în intervale mari de pH. A fost creat pentru a stimula creşterea vegetativă şi pentru a obţine un nivel ridicat de proteină în boabe.
• Avantaje:
1. Formula sa NPK stimulează creşterea vegetativă şi asigură plantelor un nivel ridicat de proteină;
2. Pachetul specific de microelemente chelate asigură stabilitate produsului în diferite condiţii de pH;
3. Are un conţinut ridicat de azot, fiind îmbogăţit cu fosfor şi potasiu, pentru o nutriţie echilibrată a plantelor;
4. Este îmbogăţit cu magneziu, pentru a intensifica fotosinteza;
5. Este complet solubil în apă.
• Caracteristici: solubilitate maximă de 21 kg/100 litri apă; EC (1g/l): 0.8 mS/cm, PH (1g/l): 5.4; ambalaj la sac de 25 kg.
• Recomandări de utilizare: o aplicare foliară îmbunătăţeşte semnificativ metabolismul plantei şi transportul apei la nivel celular, ajutând planta să depăşească perioadele de stres.
În toamnă, prima aplicare cu Agroleaf Crop, după răsărire, va intensifica creşterea vegetativă, înfrăţirea şi dezvoltarea optimă a plantelor. A doua aplicare, în primavară, se poate face la apariţia primului internod, pentru stimularea creşterii şi dezvoltării viguroase a plantelor şi a primordiilor florale. Fosforul şi potasiul conţinute în produs vor îmbunătăţi în stadiile următoare dezvoltarea florilor în primăvară şi a boabelor pe spic. Aceste stadii sunt critice în ceea ce priveşte producţia şi calitatea ei. Pentru a creşte calitatea boabelor şi nivelul de proteină, o a treia aplicare a produsului este recomandată în faza de burduf sau în faza de lapte a boabelor.
O schemă completă de fertilizare foliară include produsul Agroleaf Special Mangan, cu tehnologia X3, aplicat primăvara timpuriu. Administrarea acestui produs va preveni deficienţa de mangan şi va crea o reacţie de sinergie cu magneziul, intensificând procesul de fotosinteză.
Doza de aplicare: 3-5 kg/ha în 200-400 litri de apă.

Agroleaf Crop Oil Seed 6-18-31+2MgO+TE
Agroleaf Crop Oil Seed
Conţine o formulă NPK specifică plantelor oleaginoase, precum şi un pachet specific de miroelemente chelate, în special bor, magneziu şi un conţinut ridicat de sulf.
• Avantajele produsului:
1. Formula sa NPK asigură dezvoltarea optimă a plantelor în fazele timpurii şi stimulează înfloritul;
2. Conferă un pachet specific de mezo şi microelemente;
3. Are un conţinut ridicat de fosfor şi potasiu, special conceput pentru aplicare în fazele timpurii de dezvoltare a plantelor;
4. Este îmbogăţit cu magneziu, pentru a intensifica fotosinteza;
5. Este complet solubil în apă.
• Caracteristici: solubilitate maximă de 14 kg/100 litri apă; EC (1g/l): 1.0 mS/cm; PH (1g/l): 3.6; ambalaj: 25 kg/sac.
• Recomandări de aplicare:
- Rapiţa de toamnă: 3-5 kg/ha în 200-400 litri de apă;
- Floarea-soarelui: 3-5 kg/ha în 200-400 litri de apă.

Material oferit de Prutul SA
Tel.: 021.210.94.70
E-mail: office@prutul.ro



Articol publicat in revista Ferma nr. 18 (201) (15-31 octombrie 2017)

Vizualizat: 1263 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?