Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

18 milioane euro pentru REABILITAREA infrastructurii principale de IRIGAŢII

Publicat: 04 iulie 2018 - 11:40
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cei mai mulţi bani sunt alocaţi amenajărilor din zona Brăila-Galaţi.

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) a demarat procedura de licitaţie pentru un contract, în cadrul “Programului Naţional de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigaţii din România - etapa I”, al cărui valoare finală se ridică la aproximativ 18 milioane de euro.
Potrivit anunţului dat publicităţii pe siturile de specialitate, lucrările pentru obiectivele de investiţii aflate în administrarea ANIF sunt estimate la 82,421 milioane lei, fără TVA şi cuprind un număr de patru loturi.

Astfel:
Lot 1 “Reabilitare infrastructură principală din Amenajarea de Irigaţii Câmpia Covurlui”, judeţul Galaţi, (vizând cuprinzând obiectivele: SPA Dunăre - debit 97.200 mc/h, Canalul Magistral Lunca, Priza de apă a staţiei de pompare de bază SPA Lieşti). Valoarea totală estimată fără TVA este de 32,799 milioane lei;
Lot 2 “Reabilitarea amenajării de irigaţii Terasa Zimnicea, judeţul Teleorman” (SPR1 - debit 8.100 mc/h, SPR2 - debit 9.900 mc/h, reabilitarea canalelor CA, CM, CPA2 şi CP3 şi a construcţiilor hidrotehnice-stăvilare). Valoarea totală estimată fără TVA - 8,152 milioane lei;
Lot 3 “Reabilitarea amenajării de irigaţii Călmăţui II, judeţul Brăila” (SPA km 190 - debit 51.840 mc/h şi a canalelor CPA km 190 şi CD 2, precum şi a construcţiilor hidrotehnice aferente). Valoarea totală estimată fără TVA este de  4,475 milioane lei;
Lot 4 “Reabilitarea infrastructurii principale de irigaţii din amenajarea Terasa Ialomiţa Călmăţui, judeţul Brăila” (SRPA I Lacu Rezi - debit 129.600 mc/h, SRPA III - debit 43.200 mc/h, SRPA IIIA - debit 46.440 mc/h, reabilitarea canalelor CA Terasă, CD1, CD2, CD3, CD3A, CD5 şi CD7). Valoarea totală estimată fără TVA este de 36,722 milioane lei.

Irigatii_b
Condiţii de participare: experienţă în domeniu şi cifră de afaceri mare

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, autoritatea contractantă, a anunţat că ofertanţii desemnaţi câştigători pentru mai multe dintre loturile licitate vor opta pentru alegerea unui singur lot întrucât procedura cere ca numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant să fie doar unul.
Conform caietului de sarcini, companiile direct interesate trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani (2015, 2016, 2017) au realizat o medie a cifrei de afaceri globale de peste 32,799 milioane lei pentru lotul 1, peste 8,152 milioane lei pentru lotul 2, peste 4,475 milioane lei pentru lotul 3 şi mai mult de 36,722 milioane lei pentru lotul 4.
De asemenea, un alt criteriu de eligibilitate este acela să fi realizat în ultimii cinci ani contracte similare ca lucrări şi complexitate a acestora.
Tipul procedurii aleasă pentru atribuirea contractului este “licitaţia deschisă”, termenul limită pentru primirea ofertelor fiind 16 iulie 2018.

Aşadar, numai pentru reabilitarea sistemelor de irigaţii din judeţele Galaţi şi Brăila, statul va aloca într-o primă etapă aproape 16 milioane de euro prin Programului Naţional de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigaţii din România.

Vizualizat: 1544 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?