Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr 323 din 25 mai 2009

Publicat: 25 mai 2009 - 20:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin privind modificarea Ordinului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 762/2008 pentru aprobarea modelului autorizatiei de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare si al documentelor legale de provenienta a exemplarelor de vanat care intra si ies in/din crescatoriile de vanat si din complexurile de vanatoare

Click pe poza pentru galerie!

Avand in vedere Referatul de aprobare nr. 253.047 din 6 aprilie 2009, in temeiul prevederilor art. 15 alin. (2) si al art. 20 din Ordonanta Guvernului nr. 81/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare, aprobata cu modificari prin Legea nr. 486/2004, cu modificarile ulterioare, in baza art. 7 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.

Art. I. - Anexele nr. 1 si 2 la Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 762/2008 pentru aprobarea modelului autorizatiei de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare si al documentelor legale de provenienta a exemplarelor de vanat ce intra si ies in/din crescatoriile de vanat si din complexurile de vanatoare, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 3 din 5 ianuarie 2009, respectiv modelul autorizatiei de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si al autorizatiilor de infiintare si functionare a complexurilor de vanatoare se modifica si se inlocuiesc cu anexele nr. 1 si 2.

Art. II. - Autorizatiile de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare emise potrivit modelelor aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 762/2008 isi pastreaza valabilitatea.

Art. III. - Anexele nr. 1 si 2*) fac parte integranta din prezentul ordin.
   ___________
   *)Anexele nr. 1 si 2 sunt reproduse in facsimil.

Art. IV. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Vizualizat: 578 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?