Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr 323 din 25 mai 2009

Publicat: 25 mai 2009 - 20:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin privind modificarea Ordinului ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 762/2008 pentru aprobarea modelului autorizatiei de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare si al documentelor legale de provenienta a exemplarelor de vanat care intra si ies in/din crescatoriile de vanat si din complexurile de vanatoare

Click pe poza pentru galerie!

Avand in vedere Referatul de aprobare nr. 253.047 din 6 aprilie 2009, in temeiul prevederilor art. 15 alin. (2) si al art. 20 din Ordonanta Guvernului nr. 81/2004 privind infiintarea, organizarea si functionarea crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare, aprobata cu modificari prin Legea nr. 486/2004, cu modificarile ulterioare, in baza art. 7 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.

Art. I. - Anexele nr. 1 si 2 la Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 762/2008 pentru aprobarea modelului autorizatiei de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare si al documentelor legale de provenienta a exemplarelor de vanat ce intra si ies in/din crescatoriile de vanat si din complexurile de vanatoare, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 3 din 5 ianuarie 2009, respectiv modelul autorizatiei de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si al autorizatiilor de infiintare si functionare a complexurilor de vanatoare se modifica si se inlocuiesc cu anexele nr. 1 si 2.

Art. II. - Autorizatiile de infiintare si functionare a crescatoriilor de vanat si a complexurilor de vanatoare emise potrivit modelelor aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 762/2008 isi pastreaza valabilitatea.

Art. III. - Anexele nr. 1 si 2*) fac parte integranta din prezentul ordin.
   ___________
   *)Anexele nr. 1 si 2 sunt reproduse in facsimil.

Art. IV. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Vizualizat: 327 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?