Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr. 319 din 21 mai 2009

Publicat: 21 mai 2009 - 19:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin privind modificarea anexei nr. 1 la Metodologia de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor si a anexei nr. 1 la Metodologia de atestare a sefilor de proiect pentru lucrari de amenajare a padurilor, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 729/2005 pentru aprobarea Metodologiei de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor si a Metodologiei de atestare a sefilor de proiect

Click pe poza pentru galerie!

Avand in vedere Referatul de aprobare nr. 251.545 din 15 aprilie 2009, intocmit de Directia politici si strategii in silvicultura, in conformitate cu prevederile art. 8, 17, 19-22 si 138 din Legea nr. 46/2008 - Codul silvic, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 7 alin. (6) si (7) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.


Art. I. - Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 729/2005 privind aprobarea Metodologiei de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor si a Metodologiei de atestare a sefilor de proiect, republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 74 din 31 ianuarie 2007, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

   1. La Metodologia de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor, anexa nr. 1 "Componenta Comisiei de atestare a expertilor CTAP" se modifica si se inlocuieste cu anexa nr. 1, ce face parte integranta din prezentul ordin.

   2. La Metodologia de atestare a sefilor de proiect pentru lucrari de amenajare a padurilor, anexa nr. 1 "Componenta Comisiei de atestare a sefilor de proiect" se modifica si se inlocuieste cu anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. II. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Vizualizat: 312 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?