Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr. 319 din 21 mai 2009

Publicat: 21 mai 2009 - 19:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin privind modificarea anexei nr. 1 la Metodologia de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor si a anexei nr. 1 la Metodologia de atestare a sefilor de proiect pentru lucrari de amenajare a padurilor, aprobate prin Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 729/2005 pentru aprobarea Metodologiei de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor si a Metodologiei de atestare a sefilor de proiect

Click pe poza pentru galerie!

Avand in vedere Referatul de aprobare nr. 251.545 din 15 aprilie 2009, intocmit de Directia politici si strategii in silvicultura, in conformitate cu prevederile art. 8, 17, 19-22 si 138 din Legea nr. 46/2008 - Codul silvic, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 7 alin. (6) si (7) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.


Art. I. - Ordinul ministrului agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale nr. 729/2005 privind aprobarea Metodologiei de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor si a Metodologiei de atestare a sefilor de proiect, republicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 74 din 31 ianuarie 2007, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:

   1. La Metodologia de atestare a expertilor care certifica, din punct de vedere tehnic, calitatea lucrarilor de amenajare a padurilor, anexa nr. 1 "Componenta Comisiei de atestare a expertilor CTAP" se modifica si se inlocuieste cu anexa nr. 1, ce face parte integranta din prezentul ordin.

   2. La Metodologia de atestare a sefilor de proiect pentru lucrari de amenajare a padurilor, anexa nr. 1 "Componenta Comisiei de atestare a sefilor de proiect" se modifica si se inlocuieste cu anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. II. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Vizualizat: 444 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!