Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr. 299 din 15 mai 2009

Publicat: 15 mai 2009 - 22:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului privind atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice, aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 218/2008.

Click pe poza pentru galerie!

Avand in vedere Referatul de aprobare nr. 253.003/OG din 25 martie 2009, in baza prevederilor art. 6 alin. (1) lit. b) si alin. (4), art. 8, si ale art. 12 alin. (1) si (8) din Legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic nr. 407/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul prevederilor art. 7 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite urmatorul ordin:


Art. I. - Regulamentul privind atribuirea dreptului de gestionare a faunei cinegetice, aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 218/2008, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 285 din 11 aprilie 2008, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

   1. La articolul 6, litera b) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
   "b) ofera o garantie bancara de participare al carei cuantum reprezinta de 5 ori valoarea tarifelor stabilite in conformitate cu prevederile art. 15 alin. (2) din Legea nr. 407/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru fondurile cinegetice care fac obiectul solicitarii de atribuire, prin indisponibilizarea acestei sume intr-un cont bancar la dispozitia administratorului;".

   2. La articolul 12, alineatul (5) se abroga.

   3. La articolul 12, alineatul (6) devine alineatul (5) si va avea urmatorul cuprins:
   "(5) In cazul in care un fond cinegetic nu a putut fi atribuit conform prevederilor alin. (3) si (4), fauna cinegetica de pe acesta se incredinteaza pentru gestionare administratorului padurilor proprietate publica a statului, continuandu-se procedura de scoatere la licitatie pana se asigura atribuirea conform prezentului regulament."

   4. Anexa nr. 2 "Scrisoare de garantie bancara de participare" se modifica si se inlocuieste cu anexa care face parte integranta din prezentul ordin.


Art. II. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Vizualizat: 622 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?