Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr. 203 din 17 martie 2009

Publicat: 17 martie 2009 - 15:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin privind Procedura de stabilire a derogărilor de la măsurile de protecţie a speciilor de floră şi de faună sălbatice.

Click pe poza pentru galerie!

In baza prevederilor art. 38 alin. (22) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, cu modificarile si completarile ulterioare, in temeiul art. 5 alin. (7) din Hotararea Guvernului nr. 57/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Mediului, in temeiul art. 7 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul mediului si ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emit urmatorul ordin:


Art. 1. - Se aproba Procedura de stabilire a derogarilor de la masurile de protectie a speciilor de flora si fauna salbatice, conform prevederilor art. 38 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei si faunei salbatice, cu modificarile si completarile ulterioare, prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.


Art. 2. - Controlul aplicarii derogarii se exercita de catre personalul imputernicit din cadrul structurilor proprii ale autoritatii publice centrale pentru protectia mediului, autoritatii publice centrale care raspunde de silvicultura si structurilor de administrare/custozilor ariei naturale protejate, in limitele de competenta.


Art. 3. - La data intrarii in vigoare a prezentului ordin, prevederile Ordinului ministrului mediului si dezvoltarii durabile nr. 1.369/2007 privind Procedura de stabilire a derogarilor de la masurile de protectie a speciilor de flora si fauna salbatica, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 624 din 11 septembrie 2007, se abroga.


Art. 4. - Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Ministrul mediului, Ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale,
Nicolae Nemirschi Ilie Sarbu

Vizualizat: 383 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?