Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Ordin nr. 164 din 17 martie 2009

Publicat: 17 martie 2009 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten
Ordin privind recunoaşterea Acordului interprofesional pentru sfecla de zahăr - recolta anului de comercializare 2009/2010.

Click pe poza pentru galerie!

Vazand Referatul de aprobare nr. 117.362 din 2 martie 2009 al Directiei generale politici agricole, avand in vedere prevederile pct. 11 lit. b) din art. 2, ale art. 6, cat si prevederile din anexa II la Regulamentul Consiliului (CE) nr. 318/2006 privind organizarea comuna a pietelor in sectorul zaharului, publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, nr. L 58 din 28 februarie 2006, p. 1-31, in temeiul prevederilor art. 7 alin. (7) din Hotararea Guvernului nr. 8/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale emite prezentul ordin.

Art. 1. - Se recunoaste de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale Acordul interprofesional pentru sfecla de zahar - recolta anului de comercializare 2009/2010, prevazut in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.

Art. 2. - Contractele de producere, cumparare, livrare si plata a sfeclei de zahar destinate industrializarii din recolta anului de comercializare 2009/2010, incheiate intre producatorii de sfecla de zahar si societatile comerciale producatoare de zahar din sfecla de zahar, vor respecta conditiile stabilite in Acordul interprofesional pentru sfecla de zahar.

Art. 3. - Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, prin Directia generala politici agricole, directiile pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, vor urmari si vor controla modul de aplicare a prevederilor prezentului ordin.

Art. 4. - Prezentul ordin va fi publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Ministrul agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale,
Ilie Sarbu

Vizualizat: 435 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?