Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Trimble AutoSync

Publicat: 30 martie 2021 - 16:09
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricultura nu este o activitate simplă și nici ușoară. Zi de zi, fermierii trebuie să ia decizii rapide, să facă lucrări în câmp și să gestioneze și sarcinile de birou. Trimble AutoSync le poate simplifica munca.

Trimble Autosync _b

Ca să îți ușurezi munca, un prim pas este achiziția de echipamente de autoghidare, urmată apoi de controlul automat asupra utilajelor prin controlul dozei aplicate și al secțiunilor de lucru.

Trimble AutoSync, te ajută ca toată lumea din ferma ta să lucreze cu aceleași date, simplu și fără confuzie. Cu ajutorul acestei funcții vei putea sincroniza în mod automat către toate monitoarele tale informații precum: Terenuri, Linii de ghidare, Utilaje și implementuri, Hărți cu rată variabilă de aplicare, Substanțele folosite.

 

Care sunt principalele beneficii AutoSync de la Trimble?

 

Îți economisesc timpul - Sincronizează informații între monitoare cu Precision IQ, fără a fi nevoie de stick USB

Îți cresc performanța - Poți automatiza procesele critice din timpul campaniei

Reduce riscul - De a avea greșeli umane în transferul datelor

Monitorizarea costurilor -  la nivel de hectar

Vantage Geofolia Isagri_b

Informațiile vor fi sincronizate în mod automat, prin internet, între toate monitoarele, dar și cu biroul sau telefonul mobil. Vei putea vedea de oriunde ai fi, unde, cine și cum a lucrat.

Pe lângă toate acestea, se pot crea și trimite și comenzi de lucru (WorkOrders) – în acest mod de lucru, operatorul va primi în mod automat, pe monitorul de ghidare comanda de lucru cu toate informațiile necesare – în ce teren să lucreze, cu ce linie de ghidare, cu ce utilaj, cu ce doză și substanță s-a aplicat și tot așa.

Vrei să beneficiezi și tu de sincronizarea datelor între birou și utilaje? Nimic mai simplu îți putem oferi 2 săptămâni testare gratuită pentru această facilitate. Tu trebuie doar să ne contactezi la 0759029932

Pentru mai multe detalii accesează pagina https://bit.ly/3r1VZeUVizualizat: 659 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură

Proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme de bovine Scottish Highland din România, Nicolae Ibăşfălean, vrea să-şi lichideze afacerea înființată în urmă cu 12 ani. Pare cumva greu de înţeles, însă după ce am stat de vorbă cu fermierul, am convingerea că nu prea e cale de întoarcere. Lipsa motivaţiei, înaintarea în vârstă şi mai ales faptul că îi este tot mai greu să găsească oameni de încredere care să se ocupe de activitatea din fermă l-au determinat pe cel mai cunoscut crescător de vaci Highland din judeţul Sibiu să ia foarte serios în calcul opţiunea de a renunța la efectivul de animale. Printre argumente s-ar mai putea adăuga, desigur, şi dezinteresul românilor pentru carnea de vită premium. Pentru că, până la urmă, degeaba ai un produs de calitate dacă nu îl poţi valorifica.

Un reportaj de LIVIU GORDEA

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?