Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Top agro-aplicații în 2022

Publicat: 23 mai 2022 - 12:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Vă prezentăm și alte aplicaţii mobile utilizate în agricultura zilelor noastre, disponibile pentru Android, iPad sau iPhone. Iată 4 aplicații de top destinate sectoarelor ”piață” și ”irigații”. 

PIAŢĂ

Top agro-aplicatii in 2022 - Rally_b


• GROWERS Rally este o platformă digitală de îmbunătăţire a experienței vânzărilor, creată pentru a ajuta retailul din sectorul agricol să rămână relevant în mediul competitiv de vânzări de astăzi. Prin intermediul platformei puteţi vizualiza profilul clientului, inclusiv comenzile trecute şi prezente ale acestuia, și puteți face actualizări instantanee ale preţurilor produselor şi gestionarea rețelei de vânzări. GROWERS Rally ajută comercianţii să se conecteze cu clienţii și cu furnizorii pe cale digitală, creând o experienţă profesională unică în relaţia fermier-comerciant-client.

Top agro-aplicatii in 2022GROWERS-Rally_b

 

Portalul Grower de la AgVend este o aplicaţie de informare şi vânzare personalizată, pentru comerţul cu amănuntul, o aplicaţie web şi mobilă integrată care menţine clienţii conectaţi digital la afacerea dvs. Producătorii au posibilitatea de a plăti facturi, de a accesa istoricul comenzilor, de a solicita oferte de preţ pentru produsele lor şi multe altele. 

 

IRIGAȚII


• FarmHQ de la CODA Farm Technologies este o platformă tehnologică care include un dispozitiv celular mic, senzori şi o aplicaţie care le permite fermierilor să-şi pună echipamentele mobile de irigare pe acelaşi sistem de monitorizare şi control, oferindu-le mai mult control asupra acestora, inclusiv oprirea automată a pompei. FarmHQ monitorizează constant instalația, urmărind funcționarea ei şi eventualele defecţiuni. Cu FarmHQ, dacă tamburul se opreşte, și pompa se opreşte. La nevoie, un semnal de oprire este trimis automat către pompă. Acest lucru elimină erorile de sincronizare, irosirea apei, precum și consumul inutil de energie, de bani şi de timp. 

Top agro-aplicatii in 2022 FarmHQ_b

 

• Farm Water Advisor de la Yara America de Nord este o soluţie automatizată care permite o programare precisă a irigaţiilor, fără instrumente costisitoare. Realizat în parteneriat cu The Weather Company, Farm Water Advisor utilizează o gamă largă de date, inclusiv informaţii despre vreme şi sol, precum şi sisteme de irigare specifice câmpului în cauză, pentru a furniza prognoze meteo locale şi pentru a recomanda cel mai bun program de udat pentru producţii maxime. Aplicaţia îi sfătuieşte pe fermieri când, unde şi cât de mult să irige în următoarele şapte zile şi le permite să îşi ajusteze performanţa culturilor. 

 

un articol de

PAULA CIUPAG

Vizualizat: 404 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?