Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Sunt Fermy, furnizor de viitor

Publicat: 19 mai 2020 - 17:22
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Salutare, dragi prieteni!

Numele meu este Fermy şi sunt un robot născut pe Agri 4.0, acolo unde dronele şi inteligenţa artificială sunt, pentru fermieri, un fel de sapă şi coasă de pe la voi.

Când m-au întrebat cei de pe planeta mea unde doresc să dau o mână de ajutor, am indicat fără ezitare Pământul, cu sublinierea că eu caut un loc special unde oamenii să fie îndrăgostiţi de noile tehnologii din agricultură.

Aşa am ajuns luna trecută la revista Ferma şi tare bine-mi pare să vă întâlnesc!
Dar, probabil sunteţi curioşi să aflaţi cu ce mă ocup în afara onorantului rol de mascotă a FMG Ferma Media Grup.
Ei bine, trebuie să aflaţi că eu de meserie sunt transportator de viitor.
Da, da, aţi auzit bine!
Transport viitorul în diverse locuri şi timpuri!

Dar ce înseamnă asta?
Înseamnă că noi tehnologii vor fi utilizate pentru a dezvolta moduri diferite de producţie (agricultură în deşert sau în apă), pentru a aduce hrana la consumator, crescând eficienţa lanţului alimentar (ferme pe verticală, carne produsă în laborator, alimente create la imprimante 3D) iar aplicaţii sau echipamente specifice altor industrii (drone, roboţi, nanotehnologii) vor fi folosite şi în domeniul agriculturii.
Fermierul român merită să fie la curent şi să beneficieze de toate descoperirile ştiinţei!

Rolul meu va fi tocmai acela de a facilita acest lucru: aşadar, mă veţi întâlni număr de număr în paginile revistei şi veţi vedea că mai întotdeauna, vizual, am ceva de prezentat, de întrebat, de subliniat sau de recomandat.
Voi fi prezent, de asemenea, pe site-uri, pe reţelele sociale şi pe Youtube Ferma şi, desigur, ne vom putea întâlni la toate evenimentele lumii agrare.

Cartea de vizită a fermierului - de 22 de ani sloganul revistei Ferma - a însemnat şi înseamnă în primul rând informaţie de clasă.
Sunt Fermy, transportator de viitor, şi vă asigur că în continuare aici veţi găsi cel mai bun mix informaţional de prezent şi viitor în agricultura românească. Lectură plăcută!

Fermy Salut_b


FERMY - specialist Agri 4.0
Ferma Media Grup
E-mail: marketing@revista-ferma.ro

Vizualizat: 770 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!