Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

John Deere şi-a anunţat colaboratorii din 2023

Publicat: 16 ianuarie 2023 - 15:23
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Deere & Company a anunţat numele participanţilor la programul Startup Collaborator, lansat în 2019 pentru a îmbunătăţi şi aprofunda relaţiile de colaborare cu companii startup ale căror tehnologie ar putea aduce un plus de valoare pentru clienţii John Deer.

"Grupul din acest an arată importanţa conectării cu comunitatea startup-urilor printr-o gamă largă de aplicaţii şi tehnologii", a declarat Julian Sanchez, director de tehnologie emergentă la John Deere. Aceste conexiuni ajută gigantul american să înţeleagă mai bine oportunităţile de a avansa tehnologia de precizie în agricultură şi construcţii.

John-Deere-Startup-Collaborator-2023_bPentru anul 2023, John Deere a ales nu mai puţin de opt companii. Printre ele se numără Albedo, un startup care dezvoltă sateliţi ce zboară pe orbiza joasă a Pământului, care colectează imagini vizibile şi termice la rezoluţie ultra-înaltă. Impossible Sensing este, de asemenea, o companie aerospaţială care dezvoltă şi aplică tehnologie spaţială în industria agriculturii pentru a ajuta lumea să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

La rândul său, ANELLO Photonics, este o companie care perturbă industria de navigaţie cu Silicon Photonics Optical Gyroscope, un senzor inteligent giroscop optic cu zgomot redus şi cu derivă redusă pentru aplicaţii autonome. Pe de altă parte, IntelliCulture, o companie care furnizează software de gestionare a echipamentelor agricole, care ajută la promovarea practicilor agricole durabile prin informaţii acţionabile, îmbunătăţiri ale eficienţei şi atenuarea riscurilor.

Precision AI, un startup care creează drone agricole ce implică inteligenţa artificială pentru aplicarea de erbicide la nivel de plantă la scară largă, a fost şi el inclus în acest program. Tot din domeniul inteligenţei artificiale a fost cooptat şi GrAI Matter Labs, furnizor de cipuri inspirate de funcţionarea creierului uman care se comportă ca oamenii şi fac ca dispozitivele care îi ajută pe oameni să acţioneze şi să reacţioneze în timp real.

Startup Collaborator 2023 mai include RodRadar, dezvoltatorul tehnologiei Live Dig Radar, care alertează automat operatorul în timp real dacă există infrastructură subterană şi astfel evită deteriorarea acesteia în timpul excavaţiei. Nu în ultimul rând, Vega este un startup specializat în certificarea sustenabilităţii agrobusiness-urilor prin urmărirea lanţurilor alimentare, analizând riscurile. De asemenea, monitorizează practicile de mediu, sociale şi guvernamentale ale acestor industrii.

Vizualizat: 707 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?