Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Aplicația myKWS, acum și pe telefon

Publicat: 26 aprilie 2021 - 13:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

KWS extinde serviciul digital pentru fermieri, myKWS, cu aplicația rapidă pentru telefonul mobil. Le oferim partenerilor noștri un beneficiu în plus: o nouă interfață cu echipa noastră.

Aplicația myKWS, acum și pe telefon _b

Ultimul an ne-a demonstrat că spațiul virtual ne poate oferi foarte multe instrumente utile în activitatea noastră zilnică, pe care le putem folosi în orice moment și de oriunde ne aflăm. Ne trebuie doar conexiune la internet și un telefon (aproape) SMART. Nimic complicat în ziua de azi.

 

Serviciu pentru monitorizarea porumbului

 

Așa cum știți, anul trecut am lansat serviciul digital de monitorizare al parcelelor cultivate cu porumb myKWS. Ca urmare a aprecierii fermierilor noștri, soldate cu multiple accesări, dar și cu solicitări privind derivarea acestor parametri și pentru telefonul mobil, am dezvoltat aplicația în consecință și astăzi v-o putem pune la dispoziție într-o formă mult mai facilă și, deci, mai la îndemână.

 

Noua formulă digitală myKWS

 

Noua formulă digitală myKWS oferă cele mai importante funcții pentru activitatea zilnică agricolă și este foarte rapid de accesat de către dumneavoastră direct de pe telefon. De exemplu, serviciul meteo din myKWS, precum și toate informațiile personalizate din tabloul de bord, afișat pe interfața aplicației, pot fi utilizate foarte simplu. Disponibilitatea imediată a noutăților relevante constituie baza pentru necesitatea utilizării acesteia și, practic, justifică acest cumul de beneficii zilnice. De asemenea, pentru ca fermierii noștri să aibă acces nelimitat la fiecare știre nou emisă, am elaborat sistemul de notificări pentru telefon, transmise sub formă de alerte afișate pe ecran. Așa încât, consultările telefonice sau față în față de până acum sunt, mai nou, completate de aceste sfaturi virtuale. Cu alte cuvinte, am lansat o nouă modalitate de consolidare a încrederii unora în ceilalți și a promptitudinii serviciilor noastre. Toate acestea fără a fi necesar să instalați pe telefon alte funcții față de cele deja disponibile.

Aplicația myKWS, acum și pe telefon (1)_b


Tur virtual în câmp cu aplicația myKWS

 

Dacă descoperiți în terenul dumneavoastră situații neconforme cu așteptările sau planurile stabilite, vi le puteți fixa cu ajutorul funcției de geolocalizare, astfel încât veți putea fotografia și urmări evoluția acestora direct din telefon. Serviciul RADAR este cea mai nouă idee de a experimenta acest tip de informări virtuale: descoperiți neregulile în vegetație, planificați analiza probelor de sol și puteți chiar ajusta, în timp real, notițele culese pe parcursul analizelor ulterioare din aplicație.

 

Versiunea 1.0 - funcții utile:

 

  • Accesul la știri personalizate în pagina principală şi prin notificări;
  • Administrarea parcelelor şi vizualizarea terenurilor cu ajutorul mai multor tipuri de hărți;
  • Verificarea stării de sănătate a culturilor;
  • Disponibilitatea serviciului meteorologic: interfață prietenoasă, informații suplimentare, utile pentru fermieri;
  • Informarea despre bursa cerealelor și contactarea rapidă a reprezentanților KWS. Cu toate acestea, chiar dacă vi se pare mult mai simplu să folosiți acest serviciu digital de pe telefon, vă încurajăm să accesați, pe cât posibil, versiunea pentru desktop, pentru o acuratețe cât mai bună a informațiilor, hărților, localizărilor sau fotografiilor.

 Aplicația myKWS poate fi descărcată aici: https://bit.ly/3v7XxGI

Pentru mai multe detalii privind serviciul digital myKWS și pentru o analiză mai clară a beneficiilor oferite de acesta, vă recomandăm să accesați www.kws.ro, secțiunea myKWS.

logo myKWS (1)


 

Vizualizat: 2309 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?