Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

RALF 2017 - forumul marilor fermieri. Revista FERMA, partener media principal

Publicat: 06 noiembrie 2017 - 15:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

RALF - Romanian Agriculture Leadership Forum - reuneşte anual marii fermieri din România, într-o amplă întâlnire dedicată bunelor practici şi exemplelor de succes din agricultură, cu invitaţi din Europa, America şi Asia.

RALF este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION şi face parte din seria proiectelor internaţionale de comunicare pentru domenii prioritare, cum sunt educaţia, sănătatea şi agricultura. A doua ediţie a forumului se va desfăşura în data de 9 noiembrie 2017, la Bucureşti.
De ce este RALF un eveniment deosebit faţă de multe altele de acest gen organizate în România? Pentru că se adresează unui segment al agriculturii noastre aflat în continuă expansiune, cu investiţii şi retehnologizări, cu rezultate şi eficienţă care fac faţă cu brio concurenţei vest europene. Marii fermieri români sunt alături de invitaţii care vin din străinătate pentru a schimba idei, pentru a expune experienţele lor agricole şi pentru a încheia noi parteneriate. Vă facem cunoştinţă cu câţiva dintre agricultorii care vor fi prezenţi la cea de-a doua ediţie RALF.

RALF_logo_b

RALF_Mark Anson foto_b
Mark Anson

Mark Anson reprezintă o familie americană cu mai multe generaţii de fermieri, iar obiectivul său principal este acela de a menţine şi obţine soluri sănătoase, utilizând noile tehnologii. Mark este cel care coordonează Anson Family Farms, care exploatează peste şapte mii de hectare în Indiana, Illinois.

RALF_Michael Dörr_b

Michael Dörr

Michael Dörr a fost numit Fermierul Anului 2016 în Germania în cadrul competiţiei Ceres Award. Ferma sa modernă din Roßdorf a atras atenţia în ultimii ani prin productivitate, dar mai ales prin noile tehnologii utilizate. Vizitată în egală măsură de numeroşi politicieni şi jurnalişti, ferma lui Michael Dörr este un exemplu de bună practică din agricultura germană.

RALF_Nicanor Buzovoi_b

Nicanor Buzovoi 

Nicanor Buzovoi este Director General al Agrosfera BM SRL din Ungheni, Republica Moldova şi exploatează o suprafaţă agricolă de peste 2.000 de hectare. Nicanor Buzovoi este şi Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Producătorilor de Culturi Cerealiere "ANPC-AGRO" din Republica Moldova.

Ventzislav Varbanov este preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli din BULGARIA (BAAP), dar şi fost ministru al agriculturii în Bulgaria. Este specializat în marketing şi management în agricultură, în SUA.

Stepova Agricultural Corporation exploatează o suprafaţă agricolă de peste 13.000 de hectare în regiunea Dnipropetrovsk, fiind una dintre companiile de referinţă pentru agricultura Ucrainei. Cultivă în special porumb. Artur Rissine - director general şi Lubov Maksimova - director adjunct al Departamentului ştiinţific sunt speakeri şi fermieri Invitaţi ai RALF 2017.

RALF_Denis Digel_b

Denis Digel 

Împreună cu alţi 35 de fermieri, Denis Digel a cumpărat un fost supermarket al unui mare lanţ internaţional, pe care l-a transformat într-un centru alimentar propriu, în care fermierii autohtoni comercializează peste 40 de soiuri de tomate, producţie proprie. Pentru iniţiativa sa, larg mediatizată în presa franceză, Denis Digel a primit de curând Ordinul Meritul Agricol, cea mai înaltă distincţie a statului francez pentru Agricultură. Reuşita lui Denis Digel, care a depăşit obstacolele impuse de piaţă şi de marile reţele de distribuţie, poate fi un exemplu pentru toţi fermierii europeni.

PARTENERII RALF 2017

Organizator: BORO PR & COMMUNICATION 

Master Partner: KWS SEMINŢE (www.kws.ro)

Professional Partners: AGROCONCEPT (www.agroconcept.ro); DUPONT PIONEER (www.pioneer.com/romania); TITAN MACHINERY ROMÂNIA (www.titanmachinery.ro); AGRIFAC MACHINERY B.V. (www.agrifac.com); CHIEF INDUSTRIES UK (www.chief.co.uk)

Parteneri: VITAL FIELDS (www.vitalfields.com/ro) şi CARMEUSE (www.carmeuse.eu)

Partener Media Principal: Revista FERMA (www.revista-ferma.ro)

Mai multe despre RALF aflaţi intrând pe paginile: www.ralf.com.ro şi www.facebook.com/RALF.COM.RO
#forumulmarilorfermieri

RALF 2017_lista speakeri si parteneri_b

Vizualizat: 1691 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?