Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Aurel Nieş: Informaţia este... bani!

Publicat: 29 aprilie 2022 - 18:48
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

„Au fost momente în care revista Ferma ne-a ajutat puternic, mai ales în perioada de început, atunci când se pregătea trecerea la cotele de lapte şi nu exista internetul. Ne-o ajutat întotdeauna cu informaţii şi informaţia a fost... bani, întotdeauna!”

Aurel Nieş s-a "întâlnit" pentru prima dată cu revista Ferma încă din anii de început, atunci când avea doar 7 vaci de lapte. Acum are 60 de vaci la muls, mult mai multă experinţă şi poate... mai multe probleme.

"Am inclusiv numărul 1, pe când revista se numea 'Plante furajere' şi de pe vremea aceea le am pe toate. Au fost momente în care revista Ferma ne-a ajutat puternic, mai ales în perioada de început, atunci când se pregătea trecerea la cotele de lapte şi nu exista internetul. Ne-o ajutat întotdeauna cu informaţii şi informaţia a fost... bani, întotdeauna! În revistă am găsit soluţii la multe dintre întrebările noastre. Am învăţat că nu întotdeauna variantele scumpe sunt şi cele mai bune, uneori soluţiile simple şi mai puţin costisitoare pot să fie profitabile. Doresc revistei Ferma să meargă înainte, să trăiască mulţi ani!

Aurel Nies_2_b

Aurel Nieş, fermier din Şicula, jud. Arad

Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022


Vizualizat: 623 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?