Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tudor Calotescu, la CRAMA saxofonistului MARCEL PASCU - Gramofon Wine

Publicat: 23 februarie 2017 - 10:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CU SAXOFONUL ÎN VIE ŞI ÎN CRAMA PROPRIE! Tudor Calotescu, în vizită la crama Gramofon Wine împreună cu creatorul şi administratorul, Marcel Pascu, care îşi spune moderator de vin! 

În localitatea Moceasca, judeţul Prahova, la câţiva km de Urlaţi; vinul produs aici se numeşte Virtuoz precum este şi Marcel Pascu. Cu saxofonul a cutreierat lumea, a strâns bănuţii şi i-a investit în România.

tudor-si-marcel-pascu_bClick pe poza pentru galerie!

“Ar fi putut să-şi facă un rost oriunde în lumea aceasta. Mai ales că la început îşi propusese să cucerească Italia. Însă, până la urmă, a cucerit un crâmpei din moşia Moceasca, care a aparţinut cândva celui care a unit, prin sabie şi dibăcie diplomatică, teritoriile româneşti, Mihai Bravu. Aici, la Moceasca, la doar doi paşi de oraşul Urlaţi, Marcel Pascu are crama lui, care a fost botezată Gramofon Wine. O cramă în care dă naştere vinurilor Virtuoz. Vinuri prietenoase, scurse cu dragoste din strugurii perpeliţi sub soarele paralelei 45 şi culeşi manual în podgoria plantată prin programul de reconversie, începând cu anul 2009. Nu mai puţin decât 25 ha cu soiuri nobile”, ne spune în avanpremieră Tudor Calotescu, reporter Ferma!

Citeşte integral povestea lui Marcel Pascu în revista Ferma!

Vizualizat: 1787 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!