Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tudor Calotescu, la CRAMA saxofonistului MARCEL PASCU - Gramofon Wine

Publicat: 23 februarie 2017 - 10:10
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

CU SAXOFONUL ÎN VIE ŞI ÎN CRAMA PROPRIE! Tudor Calotescu, în vizită la crama Gramofon Wine împreună cu creatorul şi administratorul, Marcel Pascu, care îşi spune moderator de vin! 

În localitatea Moceasca, judeţul Prahova, la câţiva km de Urlaţi; vinul produs aici se numeşte Virtuoz precum este şi Marcel Pascu. Cu saxofonul a cutreierat lumea, a strâns bănuţii şi i-a investit în România.

tudor-si-marcel-pascu_bClick pe poza pentru galerie!

“Ar fi putut să-şi facă un rost oriunde în lumea aceasta. Mai ales că la început îşi propusese să cucerească Italia. Însă, până la urmă, a cucerit un crâmpei din moşia Moceasca, care a aparţinut cândva celui care a unit, prin sabie şi dibăcie diplomatică, teritoriile româneşti, Mihai Bravu. Aici, la Moceasca, la doar doi paşi de oraşul Urlaţi, Marcel Pascu are crama lui, care a fost botezată Gramofon Wine. O cramă în care dă naştere vinurilor Virtuoz. Vinuri prietenoase, scurse cu dragoste din strugurii perpeliţi sub soarele paralelei 45 şi culeşi manual în podgoria plantată prin programul de reconversie, începând cu anul 2009. Nu mai puţin decât 25 ha cu soiuri nobile”, ne spune în avanpremieră Tudor Calotescu, reporter Ferma!

Citeşte integral povestea lui Marcel Pascu în revista Ferma!

Vizualizat: 1555 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?