Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Viorel Matei: “FNPAR a avut şi are un singur preşedinte”

Publicat: 05 septembrie 2011 - 16:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

“FNPAR a avut şi are un singur preşedinte”, ne-a declarat Viorel Matei, care anunţa înainte de sfârşitul lunii iulie a.c. că demisionează de la conducerea Federaţiei şi că Asociaţia Producătorilor Agricoli de Cereale şi Plante Tehnice (APACPT) Timiş se retrage din FNPAR, din cauză că nici el, în calitate de preşedinte al Federaţiei, nici APACPT Timiş, care este membru fondator şi activ al FNPAR şi al cărei preşedinte este Viorel Matei, nu au fost invitaţi să participe la Adunerea Generală a Federaţiei din 28 iulie a.c., în cadrul căreia Daniel Botănoiu, fost director executiv al FNPAR, a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei

Click pe poza pentru galerie!

Viorel Matei, a revenit, însă asupra intenţiei exprimate, “ca urmare a nenumăratelor sesizări din partea membrilor activi, precum şi a personalului angajat al Federaţiei” şi afirmă că Adunarea Generală din 28 iulie 2011 nu a fost convocată conform prevederilor statului Federaţiei, iar alegerea lui Daniel Botănoiu în funcţia de preşedinte al Federaţiei a fost, de asemenea, în afara statutului.

Următoarea întâlnire a conducerii FNPAR va avea loc la începutul lunii septembrie 2011, şi potrivit lui Matei, vor fi invitate să participle şi asociaţii care nu sunt membre ale Federaţiei. De asemenea, potrivit preşedintelui FNPAR, LAPAR ar putea reveni în Federaţie.

Matei  a mai precizat că, în calitate de preşedinte, conform atribuţiilor conferite de această funcţie prin statutul Federaţiei, i-a suspendat lui Botănoiu toate atribuţiile pe care le avea ca şi membru al Consiliului Director al FNPAR, dar şi că a deschis o acţiune în instanţă împotriva celor care au organizat Adunarea Generală din 28 iulie a.c. încălcând statutul FNPAR, acţiune ce va fi judecată în martie 2012.

Până la închiderea ediţiei curente, nu am reuşit să obţinem o poziţie despre acest subiect din partea lui Daniel Botănoiu. Vom reveni cu detalii în numerele viitoare.

Vizualizat: 671 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?