Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Vasile Pop Silaghi: Felicitări și la multe asemenea aniversări!

Publicat: 29 aprilie 2022 - 19:03
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

„Citeam tânăra revistă FERMA, venită tocmai din capătul celălalt al diagonalei țării. Era un format altfel, cu totul original, plin de libertate şi entuziasm, consistent şi profesionist, atrăgător şi provocator.”

"Era prin iulie 2006, în plin sezon agricol când, din cauza unui accident cu un scuter cu care 'defilam' mândru printre biloanele de cartofi, a trebuit să stau țintuit în ghips vreo trei luni. Citeam tânăra revistă FERMA, venită tocmai din capătul celălalt al diagonalei țării. Era un format altfel, cu totul original, plin de libertate şi entuziasm, consistent şi profesionist, atrăgător şi provocator. Am scris primul articol iar redactorul şef de atunci (și de acum!), Nicoleta Dragomir, m-a provocat să mai scriu. De atunci am avut ocazia să-mi descarc preaplinul sufletului de bucurii sau de tristeți, în peste 100 de articole legate toate de eterna poveste a țarinei şi a eroilor săi, fermierii. Bineînțeles ca n-am scăpat de exigența redacțională şi 'cenzura' admirabilă ale Nicoletei şi Oliviei Firi! Iar în spatele lor, veșnic tânărul formator, domnul Dănuț Radiș.", Vasile Pop Silaghi, fermier din Girov, jud. Neamţ şi colaborator al Revistei Ferma

 Vasile Pop Silaghi_b

Vasile Pop Silaghi, invitat la evenimentul "Susţinem Învăţământul Preuniversitar Agricol" organizat de Fundaţia Revistei Ferma la Liceul Tehnologic “Ion Ionescu de la Brad” din HORIA, jud. Neamţ.

Abonează-te urmând link-ul sau sunând la nr. de telefon 0256.213.328 (luni-vineri între orele 8-16): https://www.revista-ferma.ro/abonamente

Cumpără revista online: https://issuu.com/revistaferma/docs/revista_ferma_nr._7_300_15-30_aprilie_2022

Vizualizat: 1937 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Povestea unei colaborări de succes: ProCredit & Procereal Agrosan

Povestea unei colaborări de succes: ProCredit & Procereal Agrosan

O colaborare de peste 12 ani între ProCredit și ProCereal Agrosan! ProCereal Agrosan este o companie care produce până la 20.000 tone de cereale pe an, dezvoltată de către domnul Micu Cosmin. Vezi în video-ul de mai jos cum a pornit totul și cât de frumos s-a conturat o idee dezvoltată cu pasiune.

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?