Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Târgul AGRALIM, Iaşi 2011- platformă de comunicare pentru industria agro-alimentară

Publicat: 08 septembrie 2011 - 15:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM se va desfăşura la Iaşi în perioada 29 septembrie - 2 octombrie 2011, la Centrul Expoziţional Moldova şi Parcul Ştiinţific şi Tehnologic Tehnopolis

Click pe poza pentru galerie!

AGRALIM reuneşte fermieri, producători, importatori şi distribuitori de echipamente şi materii prime utilizate în agricultură şi industria alimentară, companii şi organizaţii din sectorul agricol şi cel alimentar, reprezentanţi ai mediului academic şi ai administraţiei locale şi centrale.

Proiectul AGRALIM se constituie într-o platformă utilă de comunicare între actorii importanţi din domeniul agricol şi cel alimentar, fermieri, producători, companii, asociaţii şi studenţi de la universităţile de profil. AGRALIM oferă tuturor celor interesaţi oportunitatea de a lua pulsul corect al industriei agro-alimentare şi propune o serie de subevenimente cu grad sporit de interactivitate.

 

Tematică şi domenii

Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM este conceput sub forma unui eveniment expoziţional structurat pe trei domenii: Agro Farma, Agro Alimenta şi Agro Tradiţional.

AGRALIM propune o serie de activităţi tematice: Ziua Specialistului, Ziua Agro-Educativă, Ziua Angajatorului în Industria Agro-Alimentară şi Ziua Bio-Tradiţională, care vor atrage pe durata celor patru zile de eveniment un flux estimat de 20 de mii de vizitatori.
Puncte de atracţie ale zilelor tematice vor fi: Forumul Agricol 2011, Târgul de Joburi, Sărbătoarea Recoltei.

În cadrul Forumului sunt invitaţi reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai asociaţiilor de profil şi companii din industria agro-alimentară, care vor susţine prezentări şi vor încuraja dezbaterea pe teme la zi din sectorul agricol şi cel alimentar.

O particularitate a evenimentului de la Iaşi o reprezintă demonstraţiile de maşini şi utilaje agricole şi expoziţia de animale de rasă.

De asemenea, publicul vizitator va găsi la târg o ofertă diversificată de produse agro-alimentare, produse tradiţionale şi va afla care sunt cele mai noi tendinţe în domeniul bio.
Pentru informaţii suplimentare despre programul Târgului AGRALIM şi modalităţile de participare vă invităm să accesaţi site-ul www.expoagralim.ro.

Târgul pentru Fermieri şi Industrie Alimentară AGRALIM este organizat de compania ABplus Events, lider în organizarea de târguri şi expoziţii la nivel naţional. Printre brandurile dezvoltate în timp de ABplus Events se numără: CAMEX, Seara de Excelenţă, Construct Week, Inglass, GIS, RIFF, Efimark, Eficall, ConstructionNews.ro şi DecoNews.ro.

Ferma Media Grup este partener media principal al evenimentului.

 

CONTACT

Florentina COJOCARU
PR Executive
Tel.: 0374 326 060
Email: florentina.cojocaru@abplus.ro

Vizualizat: 586 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!