Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Submăsură nouă din PNDR 2020, din 16 august

Publicat: 17 august 2016 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Din 16 august 2016 este deschisă Schema de ajutor de stat GBER „Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investiții pentru procesarea și marketingul produselor din sectorul pomicol în vederea obținerii de produse neagricole”, aferentă Submăsurii 4.2a „Sprijin pentru investiții în procesarea marketingul produselor din sectorul pomicol”, a anunțat Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Click pe poza pentru galerie!

Beneficiarii pot obține maximum 50% din totalul cheltuielilor eligibile, respectiv până la 1,5 mil. euro. Din domeniile eligibile fac parte fabricarea fructelor confiate și a băuturilor alcoolice din fructe. Banii pot fi acordați pentru construcția, extinderea, modernizarea și dotarea clădirilor realizate în scopul colectării, condiționării și/sau procesării materiei prime din sectorul pomicol; construcții destinate unei etape sau întregului flux tehnologic; infrastructură internă și utilități; unități mobile de procesare ș.a..

Împreună cu această schemă de ajutor de stat va putea fi accesată și Schema de ajutor de minimis pentru „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții pentru procesarea și marketingul produselor din sectorul pomicol în vederea obținerii de produse neagricole”. Beneficiarii GBER pot obține 200.000 euro/proiect pentru cheltuielile generate de alcătuirea și implementarea proiectului.

Vizualizat: 388 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?