Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Să aveţi Recolte bogate!

Publicat: 12 octombrie 2010 - 12:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

din noiembrie, aflaţi “Secretul marilor recolte”

Click pe poza pentru galerie!

În luna noiembrie a.c., la IndAgra, Ferma Media Grup lansează o nouă revistă naţională, într-un concept editorial inedit şi atractiv. Noua publicaţie este destinată celor aproape 60 de mii de cultivatori de teren agricol din România, care lucrează peste zece hectare, producătorilor din principalele bazine legumicole din ţară, pomicultorilor şi viticultorilor.

După aproape şase ani de la prima apariţie, ziarul Anunţuri Agricole va beneficia, începând cu noiembrie, de o transformare totală, devenind revista „Recolte bogate”. Să nu credeţi cumva că ceea ce a însemnat Anunţuri Agricole dispare odată cu noul format! Nu renunţăm la un produs care a avut impact pozitiv şi apreciere pe piaţă din partea dumneavoastră, ci îi acordăm un binemeritat, să-i spunem, tratament de înfrumuseţare!

Aşa că am apelat la un „rebranding”, adică schimbăm nume, format, concept, design, păstrăm structura informaţiilor şi anunţurile de mica publicitate, dar venim cu foarte multe noutăţi! În plus, avem şi un slogan nou: „Secretul marilor recolte”.

„Recolte bogate” va fi o publicaţie tipărită, cu apariţie lunară, care va permite informarea privind practicile de producţie, oportunităţile de afaceri, preţurile şi pieţele, posibilităţile de finanţare, legislaţie, tehnologiile de ultimă generaţie, opinii, interviuri şi secretele reuşitei în ceea ce priveşte producţia agricolă vegetală: cultura mare, viticultură, legumicultură, pomicultură, protecţia plantelor.

Motivaţia alegerii acestui tip de activitate derivă din impactul şi necesitatea de a informa producătorii agricoli, companiile, patronatele şi formatorii de opinie implicaţi în agribusiness, într-o manieră comprehensibilă şi facilă largului spectru antreprenorial.

Un public educat şi informat în ceea ce priveşte impactul direct al mediului de afaceri în producţia vegetală şi oportunităţile de dezvoltare pe care acesta le atrage după sine, asigură, de asemenea, reducerea decalajelor de dezvoltare dintre diferitele forme de organizare agricolă, prin accesul la resurse şi informare.

 

Diseminarea informaţiilor

Transmiterea informaţiilor către publicul ţintă implicat în producţia vegetală şi agribusiness se face prin intermediul abonamentelor individuale, acţiuni promoţionale şi diverse programe de marketing aplicate de Ferma Media Grup, precum şi prin participarea la demonstraţiile, târgurile şi expoziţiile naţionale şi internaţionale de profil.

Articolele vor fi publicate şi pe paginile noastre de internet şi vor putea fi descărcate gratuit de către utilizatorii reţelei web.

 

Echipa editorială

Echipa redacţională este formată din jurnalişti profesionişti, având cunoştinţe şi experienţă în agribusiness. Un aport semnificativ îl vor avea agricultorii, prin furnizarea informaţiilor privind tehnologiile de producţie. În funcţie de subiectele abordate, se poate apela la consultanţă de specialitate.

 

Tematica generală şi cum abordăm subiectele

• materiale strict informative, utilitare, scurte, inserate de regulă pe coloane: programe de finanţare, instituţii de contact, site-uri Internet utile, adrese utile etc.;

• scurte analize, la obiect, într-un limbaj uşor de înţeles;

• articole redactate de echipa redacţională, în urma discuţiilor cu persoane implicate în producţia vegetală şi agribusiness;

• interviuri aplicate, pe teme concrete, de interes regional şi naţional, în general cu reprezentanţi ai publicului ţintă, cu lideri şi reprezentanţi ai asociaţiilor şi organizaţiilor din domeniu, ai companiilor furnizoare de inputuri pentru producţia vegetală, ai instituţiilor bancare care furnizează soluţii de finanţare pentru agricultură.

Materialele publicate în fiecare ediţie a revistei „Recolte bogate”, vor fi redactate într-un limbaj accesibil, realist, evitându-se folosirea inutilă sau excesivă a termenilor tehnici sau academici. Stilul va fi unul jurnalistic, iar selectarea subiectelor se va face pe criteriul relevanţei şi utilităţii, în conformitate cu tematica propusă.

Principalele secţiuni ale publicaţiei vor fi: editorial, sondaje de opinie, interviuri cu producătorii agricoli, oportunităţi de afaceri, anunţuri de mica publicitate din domeniul agricol, preţuri la bursa de mărfuri, ştiri din actualitatea economică internă şi externă. Practic, publicaţia va permite popularizarea informaţiilor de interes regional, naţional şi internaţional.

 

Intraţi pe www.revista-ferma.ro sau sunaţi la 0256.213328 şi înscrieţi-vă pentru a primi un exemplar promoţional GRATUIT din revista „Recolte bogate”. Abonaţii Ferma şi Anunţuri Agricole NU trebuie să se înscrie, pentru că vor primi oricum primul număr gratuit.

Vizualizat: 803 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?