Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

PNDR ONLINE

Publicat: 11 mai 2016 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Depuneri on-line pe PNDR 2020

Click pe poza pentru galerie!

Depunerea proiectelor prin PNDR 2020 se va face on-line și în 2016, sistemul de primire a Cererilor de Finanțare fiind pregătit și funcțional, a anunțat AFIR în luna aprilie.

În 2015, solicitanții PNDR 2020 au depus proiecte on-line pentru 10 submăsuri. Peste 3.300 de cereri, în valoare de 1,4 miliarde euro, au fost încărcate pe site-ul AFIR pentru măsurile de investiții.

Modulul actual va permite depunerea on-line pentru încă 8 submăsuri din PNDR 2020.

 

Asistență tehnică pentru beneficiari

Beneficarii PNDR au pe pagina de internet a AFIR și o aplicație numită „Asistență module on-line” pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemelor tehnice sau a disfuncționalităților sistemelor apărute în accesarea modulelor electronice aferente depunerii on-line a Cererilor de Finanțare, a dosarelor de achiziții, a procedurii de achiziții sau de ofertare derulate pe pagina de internet AFIR.

AFIR precizează că prin intermediul acestei aplicații nu este permisă transmiterea de solicitări de informații, clarificări privind procedurile, contestații la Rapoartele de selecție sau orice alte solicitări care nu sunt de ordin tehnic.

 

Articol publicat in revista Ferma nr.8(169) 1 - 14 mai 2016

Vizualizat: 647 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?