Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

PNDR ONLINE

Publicat: 11 mai 2016 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Depuneri on-line pe PNDR 2020

Click pe poza pentru galerie!

Depunerea proiectelor prin PNDR 2020 se va face on-line și în 2016, sistemul de primire a Cererilor de Finanțare fiind pregătit și funcțional, a anunțat AFIR în luna aprilie.

În 2015, solicitanții PNDR 2020 au depus proiecte on-line pentru 10 submăsuri. Peste 3.300 de cereri, în valoare de 1,4 miliarde euro, au fost încărcate pe site-ul AFIR pentru măsurile de investiții.

Modulul actual va permite depunerea on-line pentru încă 8 submăsuri din PNDR 2020.

 

Asistență tehnică pentru beneficiari

Beneficarii PNDR au pe pagina de internet a AFIR și o aplicație numită „Asistență module on-line” pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemelor tehnice sau a disfuncționalităților sistemelor apărute în accesarea modulelor electronice aferente depunerii on-line a Cererilor de Finanțare, a dosarelor de achiziții, a procedurii de achiziții sau de ofertare derulate pe pagina de internet AFIR.

AFIR precizează că prin intermediul acestei aplicații nu este permisă transmiterea de solicitări de informații, clarificări privind procedurile, contestații la Rapoartele de selecție sau orice alte solicitări care nu sunt de ordin tehnic.

 

Articol publicat in revista Ferma nr.8(169) 1 - 14 mai 2016

Vizualizat: 506 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?