Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

PNDR 2020: REGULI NOI LA SELECȚIA PROIECTELOR

Publicat: 05 martie 2016 - 13:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) anunță că a modificat Regulamentul de selecție a proiectelor finanțate prin PNDR 2020. Față de perioada anterioară, vor fi acceptate pentru depunere doar proiectele cu punctaj estimat (evaluare prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii/trimestrului respectiv. De asemenea, rapoartele de selecție vor putea fi întocmite și trimestrial.

Click pe poza pentru galerie!

Cât va dura evaluarea?
Termenul de evaluare a proiectelor va fi de maxim 20 zile lucrătoare pentru evaluarea lunară, respectiv 50 zile lucrătoare pentru cea trimestrială. Termenul se poate prelungi cu 10 zile lucrătoare, dacă sunt în evaluare proiecte pe două sau mai multe submăsuri.

Contestații, în maxim 5 zile
Solicitanții vor putea depune contestații în maxim 5 zile lucrătoare, față de 10 zile până acum, de la postarea Raportului de Selecție pe pagina de internet AFIR. Dacă o contestație este soluționată în favoarea solicitantului, proiectul va fi reevaluat din punct de vedere al îndeplinirii condițiilor de eligibilitate și al evaluării criteriilor de selecție.
Contestațiile lunare vor fi analizate în 10 zile lucrătoare, iar cele trimestriale - în 20 de zile lucrătoare, plus încă 10 zile lucrătoare.
Pentru submăsurile la care verificarea eligibilității este realizată în două etape (I - eligibilitatea solicitantului și II - eligibilitatea proiectului), solicitanții pot contesta fiecare etapă în parte.


Articol publicat in revista Ferma nr.4(165) 1 - 14 martie 2016

Vizualizat: 437 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?