Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

PNDR 2020: Peste 7 milioane euro pentru grupurile de producători

Publicat: 12 august 2016 - 11:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

7,1 milioane euro sunt disponibili, din 12 iulie 2016, pentru înființarea grupurilor de producători prin sM 9.1 „Înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol” - 4,9 milioane euro și sM 9.1a „Înființarea grupurilor de producători în sectorul pomicol” - 2,2 milioane euro din PNDR 2020.

Click pe poza pentru galerie!

Proiectele de depun online, pe pagina de internet www.afir.info, până pe 11 octombrie 2016. Pragul minim de depunere este de 10 puncte pentru ambele submăsuri.

Solicitanții eligibili sunt grupurile de producători din sectorul agricol și cel pomicol recunoscute oficial de către MADR înainte de solicitarea sprijinului, dar după 1 ianuarie 2014 (conform OUG 37/2005 cu modificările și completările ulterioare).

Sprijinul public nerambursabil nu poate să depășească 10% din valoarea producției comercializate în primii cinci ani de la recunoaștere și suma maximă de 100.000 euro/an.

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.13(174) 1 - 15 august 2016

Vizualizat: 568 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?