Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Peste 65.000 de vizitatori sunt așteptați la INDAGRA

Publicat: 01 noiembrie 2016 - 08:00
Comenteaza   | Video   | Print | Trimite unui prieten

Centrul Expozițional ROMEXPO găzduiește între 2 și 6 noiembrie a.c., cea mai importantă manifestare cu profil agricol, organizată anual în România, INDAGRA - Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei (www.indagra.ro).

Click pe poza pentru galerie!

Cea de-a 21-a ediție a evenimentului conceput și organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie a României (CCIR) se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. 

INDAGRA 2016 reunește peste 500 de expozanți din toată lumea, dintre care peste 300 sunt din România. La târg sunt prezente țări cu tradiție în domeniul agricol, exportul și importul de produse și echipamente performante: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Sud, Croația, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ungaria.

INDAGRA 2016 beneficiază de participări de grup din partea Greciei, Turciei și Olandei și de participarea oficială internațională a Franței, reprezentată de 19 companii. 

Manifestarea ocupă întreaga suprafață expozițională a Romexpo, de peste 33.000 de metri pătrați.

 

Noutăți, promoții și reduceri 

La INDAGRA 2016 sunt așteptate peste 65.000 de persoane, acest eveniment devenind locul unde sunt prezentate noutățile din domeniul agricol și unde se aplică o serie de discounturi cuprinse între 10% și 50% la: serviciile, produsele și echipamentele expuse.

Mașini, echipamente și componente auto agro-industriale. De la INDAGRA 2016 nu lipsesc echipamentele care asigură o mai mare flexibilitate și o creștere rapidă a productivității. De asemenea, pe tot parcursul târgului sunt valabile oferte speciale la achiziționarea de mașini și utilaje noi, de la distribuitori unici autorizați în România ai unor branduri celebre și cunoscute în domeniu.

Îngrășăminte, material săditor, semințe, răsaduri și sisteme moderne folosite în agricultură și horticultură. Pe parcursul celor cinci zile de târg, companiile prezente expun:

- semințe și răsaduri de flori și legume; 

- cei mai noi hibrizi de legume ameliorate de către companii străine pentru producătorii de legume din România;

- echipamente și tehnologii pentru legumicultori și floricultori; 

- varietăți de fructe și legume de sezon și de extrasezon; 

- sute de soiuri de specii pomicole și o gamă variată de arbuști fructiferi exotici;

- material saditor dendrofloricol;

- echipamente pentru viticultură.

Sisteme de irigatii, sere și solarii. La Indagra 2016 se ofertează: 

- o serie de modele noi și performante de sisteme de irigație si de fertirigat (fertilizare concomitentă cu irigarea, soluția cea mai eficientă pentru culturile de legume, în solarii si în camp, flori, viță de vie și pomi fructiferi);

- sere si solarii, componente și tehnologii pentru ele;

- echipamente de măsurare a calității apei.

Partea de zootehnie este reprezentată de:

- produse și tehnologii de obținut și folosit îngrășăminte; 

- produse și echipamente zootehnice, de creștere a bovinelor, ovinelor, cabalinelor si păsărilor de rasă; 

- echipamente necesare modernizarii sau înființării de ferme de: ovine, caprine, bovine de lapte și carne, cabaline și porcine;

- soluții, autovehicule și accesorii de transport de animale; 

- garduri electrice pentru animale;

- produse pentru igiena mulsului. 

 

INDAGRA reprezintă emblema evenimentelor românești cu caracter agricol, mărimea târgului, exponatele și evenimentele din cadrul lui demonstrând potențialul în creștere și capacitățile producătorilor și distribuitorilor din domeniu, români și străini, de a plasa pe piața de resort produse și echipamente moderne, menite să faciliteze progresul și performața în: cultura legumelor, fructelor și semințelor, creșterea animalelor, viticultura și vinificația.

 

PROGRAM VIZITARE INDAGRA

Programul de vizitare:

2-5 noiembrie, între orele 10.00 și 18.00

6 noiembrie, între orele 10.00 și 16.00

Bilet intrare: 15 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

 

 

 

 

 

Articol publicat in revista Ferma nr.19(180) 1 - 15 noiembrie 2016

Vizualizat: 860 | Video Video | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?