Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Participă şi câştigă! Lansăm concursul ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Publicat: 14 mai 2016 - 10:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Poţi câştiga o tabletă SAMSUNG sau unul dintre cele două telefoane inteligente SAMSUNG! Cum? Vino la AgriPlanta - RomAgroTec în perioada 19-22 mai 2016, la Fundulea, Călăraşi, şi participă la concursul Revistei Ferma - ŞI NOUĂ NE PASĂ!

Click pe poza pentru galerie!

Ai cont pe facebook şi un telefon mobil sau cameră foto? Nu mai sta pe gânduri şi intră în cursa pentru o tabletă şi două telefoane inteligente SAMSUNG!

Vrei să participi? Urmează cei 3 PAŞI:

 

1. Fă o poză cu tine la panoul de la standul Revistei Ferma (in fotografie, pe langa tine pot sa apara prietenii tai sau membrii familiei tale)

 

2. Posteaz-o pe facebook la tine în cronologie/wall. ATENŢIE! Postarea trebuie să fie publică pentru a fi validată;

 

3. Intră pe pagina de facebook „Revista Ferma” şi scrie comentariul „Şi mie îmi pasă” la anunţul concursului.

 

 

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe site-urile www.revista-ferma.ro şi www.agroinfo.ro şi în revista Ferma

 

IMPORTANT!!! Termenul limită de înscriere: 25 mai 2016, ora 11:00.

 

Citiţi mai jos Regulamentul Concursului

 

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CU PREMII “SI NOUA NE PASA”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

1.1. Organizatorul acestui concurs este SC COMISION DIC SRL, o societate comerciala din Romania, inregistrata la oficiul Registrului Comertului sub nr. J 35/2458/1991 avand cod fiscal RO 1833173, cont bancar nr. RO39 RNCB 0249 0492 5518 0001, deschis la BCR Timisoara si RO16 CECE TM01 30RON 0702595, deschis la CEC BANK Timisoara, reprezentata prin Domnul Danut Radis, in calitate de Director General.

Organizatorul are sediul social in Timisoara, pe str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel, bl. A 96, sc. A, ap.7.

Societatea Comerciala Comision Dic SRL din Timisoara, este proprietarul Sistemului Informativ Agricol "Ferma". Acest sistem este format din: revista Ferma, revista Utilaje Agricole, Cartea Agricola prin posta si site-urile www.revista-ferma.ro, www.agroinfo.ro, www.anunturi-agricole.ro si www.utilajeagricole.ro.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al acestuia, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

 

1.2. Regulamentul Oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, pe intreaga durata de desfasurare a concursului si il puteti vizualiza pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ la adresa (link).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, oricare dintre conditiile desfasurarii Concursului, precum si dreptul de a suspecta sau inceta oricand desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a publicului cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice astfel de eventuale modificari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi comunicate catre public la adresa web (link) pe site-ul revistei Ferma http://www.revista-ferma.ro/ cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa fie aplicate.

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

 

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 19 mai 2016 - 25 mai 2016 ora 11, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice si juridice cu rezidenta in Romania, care s-au inscris pe facebook la concurs, si care la data inscrierii in concurs au implinit varsta de 18 ani. 

Nu pot participa angajatii societatii SC Comision Dic SRL, precum si membrii familiilor acestora (pana la rudele de gradul II inclusiv), angajatii/reprezentantii firmelor promovate pe cele trei panouri expuse la standul Revistei Ferma.

Participarea la concurs implica automat acordul ca numele castigatorilor sa poata fi facute publice in cadrul revistei Ferma si pe site-urile societatii editoare.

Pentru identificare, castigatorii au nevoie de buletinul sau cartea de identitate.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, orice persoana trebuie sa aibă cont de facebook si sa posteze o poza cu el facuta la panoul de la standul Revistei Ferma cu una dintre cele trei machete. Postarea pozei trebuie facuta in propria cronologie/timeline. Apoi trebuie sa scrie comentariul „Si mie imi pasa” pe pagina de facebook „Revista Ferma” la anuntul concursului.

Un participant poate castiga un singur premiu in cadrul concursului oricate poze ar posta.

Datele de contact ale participantilor sunt inregistrate si vor fi folosite pentru desemnarea castigatorilor.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 25 mai si vor fi anuntati pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro .

La sfarsitul concursului, respectand termenele stabilite prin prezentul Regulament, vor fi desemnati trei castigatori.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Premiile puse in joc prin Concursul “SI NOUA NE PASA” consta in:  O tableta  Samsung in valoare de 1.600 lei si 2 telefoane Samsung in valoare de 1.000 lei fiecare.

Valoarea totala comerciala a premiilor ce pot fi acordate castigatorilor concursului este de 3.600 lei (suma include TVA).

Niciunul dintre premiile concursului nu pot fi inlocuite cu contravaloarea in bani a acestora ori cu un alt premiu din cele prezentate, bun sau serviciu.

 

SECTIUNEA 7. PROCEDURA PRIVIND REVENDICAREA, VALIDAREA SI ATRIBUIREA PREMIILOR

Extragerea va avea loc miercuri, 25 mai 2016.

Toti castigatorii concursului, sunt rugati sa trimita pe adresa redactiei, redactia@revista-ferma.ro datele de contact pentru a fi contactati telefonic de catre organizator pentru validare. 

Un castigator va putea intra in posesia unui singur premiu. 

Daca in termen de o saptamana castigatorii nu pot fi validati, se va proceda la o noua extragere pentru premiul respectiv. 

castigatorii din Timisoara pot veni personal, cu buletinul de identitate sa-si revedince premiile de la punctul de lucru al redactiei revistei FERMA (Str. Al. Petofi, nr.52, loc. Dumbravita, jud. Timis), intre orele 08:00 - 16:00, dupa o discutie prealabila cu reprezentantii societatii organizatoare. Tuturor celorlalti castigatori din tara le vor fi expediate premiile prin intermediul Postei Romane sau a unui curier de catre organizator, la adresa confirmata telefonic.

Livrarea premiilor se va face in cel mai scurt timp posibil dupa extragere, insa nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la validarea fiecarui castigator.

SC COMISION DIC SRL nu raspunde de corectitudinea angajatilor care se ocupa de transportul premiilor, de anumite daune cauzate in urma acestuia sau de pierderea lor. De asemenea acesta nu raspunde de intarzierile cauzate de Posta Romana/curier pentru ca adresele transmise sunt incomplete, gresite sau de absenta castigatorului de la domiciliu.

Numele castigatorilor vor fi postate pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro imediat dupa extragere si, ulterior, in cadrul urmatorului numar al revistei Ferma.

 

SECTIUNEA 8. RESPONSABILITATE

Prin participarea la acest concurs, toti participantii si castigatorii sunt de acord si se obliga sa respecte toate conditiile si cerintele prevazute in prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantiilor si eventualilor castigatori.

 

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legea in vigoare, organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs.

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul organizarii si desfasurarii concursului. Participantii sunt de acord ca datele lor sa fie utilizate, in conditiile legii pentru validarea castigatorilor, in scopul publicarii listei persoanelor desemnate ca si castigatoare pe site-urile www.revista-ferma.ro si www.agroinfo.ro si in cadrul revistei Ferma, precum si in scopul atribuirii efective a premiilor catre castigator.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului.

Participantii, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

La cererea expresa, in scris, a participantilor, organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI INAINTE DE TERMEN

Prezentul concurs poate inceta oricand inainte de termen, insa numai in cazul unui eveniment ce constituie forta majora, precum si in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua concursul.

Daca concursul va inceta inainte de termen, organizatorul trebuie sa anunte public aceasta decizie.

 

SECTIUNEA 11. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, oricare alte obligatii de natura fiscal sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial al concursului si va comunica imediat modificarile aduse pe site-ul revistei Ferma.

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit accesand site-ul www.revista-ferma.ro la adresa (link).

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0371 186 088 sau pe adresa de email: ana@revista-ferma.ro

Vizualizat: 976 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?